REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Individul care a înşelat o angajată a Primăriei Cernavodă A RECIDIVAT

Individul care a înşelat o angajată a Primăriei Cernavodă A RECIDIVAT

Replica API 15 ianuarie 2016 | 00:00 298

Proaspăt eliberat din închisoare, s-a apucat de furturi

Proaspăt eliberat din închisoare, s-a apucat de furturi

Un bărbat din Medgidia este exemplul perfect că anumiţi infractori nu se pot lăsa de „meserie” şi pace. Individul a fost condamnat pentru tâlhărie, după care, în timp ce se afla în penitenciar, s-a apucat de dat ţepe prin metoda Accidentul, victimă fiind o angajată a Primăriei Cernavodă. În 2015 a fost eliberat şi imediat s-a reprofilat pe furturi. Acum a ajuns, din nou, în arest.

Florin Goreac, din Medgidia, de 26 de ani, a ajuns în arest, magistraţii eliberând pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, la data de 14 ianuarie anul curent. Mai exact, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia l-au identificat pe acesta, în sarcina sa fiind reţinute mai multe furturi. Spre exemplu, la data de 10 martie 2015, când doar ce fusese eliberat din penitenciar, Goreac ar fi furat mai multe bunuri dintr-o anexă gospodărească. Ulterior, pe 3 ianuarie 2016, acesta ar fi furat din magazinul Kaufland, din Medgidia.

În toată această perioadă, Goreac a fost filat de oamenii legii, însă a reuşit să fugă din ţară, în Germania, după cum a spus chiar el. De cum a revenit în ţară, el a fost imediat identificat şi apoi reţinut şi arestat. Amintim că acesta a fost condamnat, în trecut, pentru tâlhărie. În timp ce se afla în Penitenciarul Slobozia, s-a trezit cu mascaţii peste el, fiind suspectat că ar fi acţionat prin metoda Accidentul. Mai exact, în septembrie 2013, Florin Goreac a sunat-o pe Petronia Penca, angajată a Primăriei Cernavodă, s-a recomandat drept avocat şi i-a spus că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier şi că trebuie urgent să trimită o sumă de bani.

I-a indicat femeii şi un cont, iar ea, de bună credinţă, a alergat la bancă să depună suma. Ulterior, când a fost sunată de fiul ei, femeia a realizat că a fost înşelată şi a apelat la Poliţia Cernavodă. Oamenii legii au demarat cercetările, aflând cu această ocazie, de la bancă, cine a venit să ridice banii, fiind vorba chiar de cumnata lui Goreac.

Însă, înainte de a ajunge la Penitenciarul Slobozia, individul a fost încarcerat şi la Poarta Albă, acolo unde, de asemenea, a iscat probleme, fiind chiar sancţionat pentru „nerespectarea regulilor interioare” din unitatea de detenţie, fiindu-i interzise vizitele timp de 3 luni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212