REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Individul care a OMORÂT o FEMEIE la Peștera, implicat și în RĂPIRI de PERSOANE

Individul care a OMORÂT o FEMEIE la Peștera, implicat și în RĂPIRI de PERSOANE

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 3555

Individul care a omorât o femeie la Peștera, într-un accident rutier, este cunoscut cu antecedente penale. Este vorba despre Șaban Iașar, în vârstă de 31 de ani, din Hârșova, el fiind implicat, în trecut, în răpirea unei tinere.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reţinut, în cursul zilei de joi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova, fiind vorba de Șaban Iașar. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Totodată, polițiștii efectueză cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv. Precizăm că acesta a părăsit locul accidentului, a mers la domiciliu, unde ar fi dezmembrat piese din autovehiculul implicat în accident, pe care le-ar fi urcat în autoutilitara în care se aflau ceiallți doi bărbați.

Implicat în răpirea unei tinere

Amintim că o tânără de 26 de ani a fost răpită în plină zi de mai mulţi indivizi, chiar în municipiul Constanţa, după care a fost legată şi băgată într-un autoturism. Însă, spre norocul tinerei, maşina a fost oprită în trafic de către un echipaj mixt, format din poliţişti şi jandarmi. Indivizii au fost duşi la audieri şi fata la spital. Mai exact, totul a avut loc la orele dimineţii zilei de luni, 7 aprilie 2014. Era în jur de ora 8.00 când pe strada B.P. Haşdeu a oprit un BMW cu numere de Argeş. Cinci bărbaţi, Sinan Bacâ, Sinan Demir, Şaban Iaşar, Aidar Demir şi Mihalache Cornel Ionuţ, din Hârșova, au ieşit din maşină şi au tăbărât pe o tânără ce se deplasa pe trotuar.

Au băgat-o în autovehicul şi au demarat în trombă. Scena a fost surprinsă de un poliţist de frontieră aflat în timpul liber, care şi-a anunţat imediat colegii. Aceştia au organizat mai multe filtre în trafic, dar maşina a reuşit să treacă de ele. La ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, oamenii legii au cam încolţit autoturismul, care, încercând să fugă, a intrat în curtea R.A.R.-ului. Fata se afla pe bancheta din spate, legată. Oamenii legii au preluat-o, ea fiind dusă la spital. Potrivit anchetatorilor, indivizii sunt de etnie romă, din Hârşova, iar la mijloc ar fi vorba de o "căsătorie".

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tata Glontu' e leacul pt ciorile astea nespalate!
0
0
Nu are banii domnului fost prefect Albu si nici relatiile lui sa recunoastem.
4
1
Scapati l din intamplare intr un glont in creier ! Faceti un bine cetatenilor cu asemenea lepre raioase !
10
0
nenorocitii oare pe o femeie tam-nesam, asa din ...curiozitate ?Gastile astea de spoitori, trebuesc rezolvate cu munca fortata sub paza serioasa ,pe o perioada lunga de ani, alfel nu au lecuire!
7
0
Daca nu l bagati direct la sapun,scapa,la fel ca Albu de la Viisoara..
15
0
Pesteeee oparittt
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468