REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Individul care l-a agresat pe primarul din Mihai Viteazu, lăsat în arest la domiciliu

Individul care l-a agresat pe primarul din Mihai Viteazu, lăsat în arest la domiciliu

Replica API 26 aprilie 2016 | 00:40 336

Dănuţ Gavrilă a scăpat de după gratii! La data de 26 aprilie anul curent, Tribunalul Constanţa i-a admis contestaţia şi i-a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Decizia este definitivă.

Potrivit primarului Gheorghe Grameni, din Mihai Viteazu, totul s-a petrecut în seara de duminică, 17 aprilie, în jurul orei 17.30, când a ieșit din curte spre a merge la nepotul său. "Din curte de la mine ieșeam cu telefonul în mână pentru a mă duce la nepotul meu. În momentul acela a oprit un cetățean mașina, un papuc, în dreptul meu. S-a dat jos cu un cuțit de circa 30 de cm și a sărit la gâtul meu, strigând că am eu ceva cu el. Nu am avut nici un conflict cu el, nici o discuție pentru că este un tâlhar și nu avem ce discuta. A vrut să mă taie. În mașină erau niște copilași și unul dintre ei, la vreo 10 ani, striga: tată, nu da cu cuțitul, tată, nu da!!! M-am ferit și a nimerit telefonul, mi-a spart ecranul. Apoi m-a atins în zona maxilarului, am trei puncte acolo. Am căzut și atunci a ieșit nepotul meu. Atunci, individul a fugit", a declarat, pentru "Replica", primarul din Mihai Viteazu. Potrivit acestuia, scandalul nu s-a oprit aici. Agresorul s-a deplasat în centrul localității, unde ar fi continuat să se lege de oameni. "A plecat în centru și, neavând nici permis, a lovit o altă mașină parcată, a distrus-o. Apoi l-a agresat pe proprietar, l-a amenințat și pe el cu un cuțit. Tot acolo erau niște cetățeni care beau bere. Le-a luat berile din mână, le-a trântit și a sărit la ei tot cu cuțitul, că-i omoară împreună cu primarul. Eu m-am suit în mașina nepotului și am mers la Postul de Poliție. Am sunat la 112, a venit un subofițer de la Secție, de la Cogealac. Mi s-au luat declarații, a venit și cetățeanul cu mașina avariată, dar și cei cu berile, pentru că unul dintre ei a fost tăiat, care e tractorist la firma soției mele. Practic, Dănuț Gavrilă ăsta distruge culturile și este nervos că vrea să fie lăsat în pace să facă prăpăd", a mai relatat Grameni. Potrivit informațiilor noastre, se pare că familia Grameni a avut mai multe conflicte cu cea a lui Gavrilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367