REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Individul prins la volan CU PERMISUL ANULAT ajunge în arestul IPJ!

Individul prins la volan CU PERMISUL ANULAT ajunge în arestul IPJ!

Replica API 30 iunie 2017 | 01:09 428

Chiar dacă are permisul ANULAT și orice faptă contează, în sensul că este pe rol un proces penal, iată că Marcel Răducan, zis Marci, nu a dat doi bani! El a fost prins iar la volan, pe DN39, pe raza localităţii Eforie. În condiţiile date, Marci a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi introdus în arestul IPJ Constanţa. Sâmbătă, el va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/marci-individul-cu-permis-anulat-dupa-ce-a-facut-mai-multe-figuri-prin-traficul-constantean-prins-iar-la-volan-323252/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati ula in gura fraierilo
0
0
La beciul de porci e locul perfect ptr asemenea specimen. Si da, fara vaselina.
1
0
va duceti t
1
0
derbedeii aia din MAI se chinuie sa faca dreptate intr-un hatis politic si cu presiuni la orice pas. Eliminati drepturile omului in beci. Ce plm de parca au fost obligati sa faca nasoale. Faci nasoale, la revedere drepturi... si stai la saramura, ca pe targu ocna.
0
1
La beciul de porci e locul perfect ptr asemenea specimen. Si da, fara vaselina.
1
1
Confiscati-le vaselina! Lui Marci ii place mai dur, cum l-au obisnuit numerosii prieteni ai mamei lui.
1
1
din Romania...arestul IPJ Constanta un grajd de porci un beci unde umbla gandacii si carcalacii pe tine.Mai bine mergi intr un grajd de porci ca te simti mai bine.Necesitatile fiziologice le faci intr o gaura.Desfiintati cotetele de porci numite aresturi.Luati exemplul Serbiei cate nu este in Uniunea Europeana.Daca nu la CEDO ptr milioane de euro amenzi derbedeilor din M.A.I.
3
2
Mai sunt de adunat . Toti aia care se fau miezul pr facebook. Mai sunt vreo trei care nu au permise si se dau cu masina. Asta nu a inteles ca este luat in vizor si pana nu-l falimenteaza nu se lasa gaborii pe care el ii injura si ii umilea. Paaaaa
4
0
Si se intalnesc la bulau marcel si cu medicinistu iubaret de gaozele!!!!
4
0
In sfarsit l-au saltat si pe infectul asta , deja avea prea multe arfe si a uitat cine este cu adevarat si-a deschis discoteca de lautari la Eforie , a vrut sa fie si el smecher dar nu stie ca o sa intre peste el baietii si o sa il futa in cur cat de curand si daca intra la Poarta Alba a belit-o cu totul , il asteapta baietii acolo , o sa fie o fetita cu multa grasime si tatuaje.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367