REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Inel cu diamant pentru Cristina Belciu din partea lui Boureanu?

Inel cu diamant pentru Cristina Belciu din partea lui Boureanu?

Replica API 28 februarie 2022 | 00:00 869

Chiar dacă relația de iubire dintre Cristina Belciu (24 de ani) și Cristian Boureanu (49 de ani) este la început, cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit. Tânăra l-a cunoscut pe omul de afaceri la finalul anului trecut și s-a îndrăgostit iremediabil.

Cei doi au întâmpinat multe prejudecăți din cauza diferenței de vârstă, însă, Cristina nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor cât de bine se înțelege cu iubitul ei și postează ori de câte ori are ocazia.

Cristina se distrează alături de Cristian Boureanu

Recent, modelul a postat pe Instagram câteva filmulețe în care se distra alături de Cristian Boureanu și câțiva prieteni. Aceștia erau relaxați și consumau vin.

Imediat după filmulețul care arata cât de bine se simt aceștia împreună, tânara a postat un mesaj ce îndeamnă oamenii să aibă o viață liniștită, sa facă exerciții fizice, dar să nu uite să se și distreze.

Ceea ce a atras atenția fanilor cel mai mult, a fost filmulețul de pe Instagram în care i se oferă un inel...însă, de prietena ei, în spirit de glumă.

''Vrei să...orice, dar să vină black coffe?'', a fost întrebată aceasta.

Inelul cu diamante i se potrivea, însă, perfect, iar fanii au rămas cu întrebarea dacă între omul de afaceri și model se anunță o logodna, mai ales că tânăra a mai postat filmări cu inelul pe deget.

Modelul și relația cu cei din jur

Cristina Belciu se înțelege bine și cu familia iubitului său, și, chiar dacă este cu doar 4 ani mai mare decât fata milionarului, cele două petrec timp împreună.

Cristina Belciu își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa. Recent aceasta a postat și un mesaj emoționant pentru mama sa, cu ocazia zilei de naștere.

"Pentru mine mama nu e doar mama, este numai mama, mama și numai mama. Și totuși simt să mai spun ceva:E aerul, apa, pământul, soarele, e tot ce îmi e indispensabil în această lume. Cum să o descriu? De unde să iau cuvintele pe care nimeni nu s-a gândit să le creeze, căci nimeni nu ar fi crezut că s-ar putea naște un OM ca ea. De mână peste tot. Și atunci, și acum, și mai departe. Prin tot ce mi-a fost drag, prin tot ce mi-a fost frică. Pentru mine mama nu e doar mama, e tot ce sper să fiu și eu cândva. Și nu cu totul, măcar o parte, căci cu o fărâmă din ceea ce ea reprezintă, știu că aș rupe norii și ei s-ar despărți să facă loc soarelui să strălucească pentru ea.La mulți ani, te iubesc infinit!" spune Cristina Belciu pe Facebook.

Cristina Belciu este influencer și model, și chiar dacă are o relație de doar câteva luni cu omul de afaceri, aceasta a captat atenția tuturor. Boureanu a început relația cu Cristina Belciu, la scurt timp după ce s-a despărțit de o altă iubită la fel de tânără, Laura Dincă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o alta coarda !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212