REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Înfiinţarea Asociaţiei „Organizaţia de Management al Destinaţiei, Judeţul Constanţa, în dezbatere publică

Înfiinţarea Asociaţiei „Organizaţia de Management al Destinaţiei, Judeţul Constanţa, în dezbatere publică

A.F. 23 mai 2023 | 00:00 1045

Proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” a fost supus astăzi dezbaterii publice. Alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, la eveniment au fost prezenți, în calitate de membri fondatori ai OMD, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța și ai CCINA, precum și alți factori implicați în promovarea turistică a județului Constanța.  

infiintarea Asociatiei „Organizatia de Management al Destinatiei, Judetul Constanta, in dezbatere publica

"Importanța creării unei entități integrate pentru gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru este crucială. Această asociație înseamnă organizare și eficiență, necesitând o cooperare deschisă între autoritățile locale, mediul de afaceri și societatea civilă. Oferă oportunități reale pentru a dezvolta și pune în valoare potențialul turistic, elementele patrimoniale care definesc județul Constanța și absolut tot ceea ce are mai bun de oferit această regiune.

Se întrevăd perspective favorabile pentru județul nostru și am încredere că odată cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, în cel mai scurt timp ni se vor alătura și OMD-urile locale, aflate în curs de înființare și avizare, dar și alte entități care pot și își doresc să contribuie la promovarea județului Constanța, ca destinație turistică. 

Acest OMD trebuie să devină funcțional și să își atingă obiectivul pentru care a fost creat. Modul în care îl constituim în prezent și statutul după care va opera sunt elemente definitorii pentru buna funcționare a acestei structuri” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce oare CJ nu reuseste sa manageruiasca minimal ceea ce are acum in competente? Asigurati-va ca judetul de care vremelnic ar trebui sa va ingrijiti, este prietenos cu cei care vin in acesta! Monumentele de la intrari intretinute, punctele vamale prietenoase si dotate cu toalete decente, parcari de popas pe drumurile judetului dotate cu mobilier, cosuri, tinute in stare de curatenie minimala, plajele curatate de resturi de plastice si gunoaie, malul Dunarii intretinut in mod decent sunt aspecte de exemplu de care sa va ocupati in prima urgenta! Urmeaza apoi proiectarea integrata a destinatiilor de proximitate a litoralului cu excursii de cateva ore in zile in care nu se poate face plaja, seri tematice... Urmeaza apoi integrarea producatorilor locali de carne ,peste, legume, fructe astfel incat sa se creeze o alternativa viabila la retelele Metro/Selgros... Apoi urmeaza din ”fericire” alegerile si vin alti oameni de bine!
0
0
Are dreptate Cetateanul Turmentat, o alta gaselnita a lui Mihai Lupu , sa transfere banii publici pentru acolitii sai , asa cum a prins in buget Consiliului Judetean, cheltuieli pentru cele 12 Asociati si Uniuni 3.568.142 lei (35 mld lei vechi).
1
0
Daca “cooperare” inseamna sa dam din banii publici “mediului de afaceri” si “societatii civile” eu nu sunt de acord; si nu inteleg de ce mediului de afaceri trebuie sa-i faca “promovarea” Consiliului Județean si primaria, cu siguranta pe bani grei si nu se poate promova singur ? mediul de afaceri e trecut la handicap si are nevoie de ajutorul si pomana administratiei locale ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468