REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INFRACTOR PERSEVERENT: Prins de polițiști când voia să spargă un apartament în Tomis III, a fugit și... s-a REÎNTORS!

INFRACTOR PERSEVERENT: Prins de polițiști când voia să spargă un apartament în Tomis III, a fugit și... s-a REÎNTORS!

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 390

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Năvodari, necăsătorit, fără ocupație, fără loc de muncă, studii gimnaziale, a primit măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 1 an pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Același tânăr a ajuns în fața magistraților și în 2018 pentru același gen de fapte.

Analizând materialul probator administrat în cauză, instanța a reținut că, pe timp de noapte, inculpatul a luat o daltă și, cu intenția de a sustrage bunuri din locuințe, a mers în zona Pieței Tomis III din municipiul Constanța. Ajuns în dreptul unui imobil, a observat că luminile erau stinse în locuință, s-a îndreptat spre unul din geamurile tip pvc și, utilizând dalta pe care o avea asupra sa, l-a spart, iar rama s-a deplasat parțial, geamul rămânând întredeschis. Inculpatul a încercat să forțeze fereastra aproximativ 15 minute, după care a fost observat de organele de poliție care au pornit în urmărirea sa, însă a fugit spre zona Dacia și nu a mai fost prins. A doua zi, tot pe timp de noapte, tânărul s-a întors la același imobil și, utilizând aceeași daltă, a forțat fereastra imobilului și a reușit să o deschidă. În continuare, inculpatul a escaladat fereastra și a pătruns în sufragerie, unde a stat aproximativ 5 minute, timp în care a căutat bunuri de valoare și a sustras astfel un telefon mobil marca Acer , un televizor LG și un aparat foto Canon. După ce a sustras bunurile, a părăsit imobilul pe aceeași fereastră, tot prin escaladare și s-a îndreptat la domiciliul său. Cu ocazia cercetării la fața locului au fost ridicate 4 urme papilare, din ca re o urmă digitală a fost creată de degetul mare de la mâna stângă a inculpatului, așa cum s-a concluzionat prin raportul de constatare tehnico-științifică. Inculpatul și-a recunoscut vina.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minune la Constanta. Politia a prins un hot-spargator de apartamente. Ceilalti hoti-cateva mii, au scapat.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614