REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

INFRACTORI CUNOSCUȚI din Constanța, la SHOPPING cu BANII FURAȚI!

INFRACTORI CUNOSCUȚI din Constanța, la SHOPPING cu BANII FURAȚI!

Replica API 28 martie 2021 | 23:55 49167

Trei indivizi, dintre care doi cu ”experiență” pe plan infracțional, au dat două ”bufuri” în Cumpăna. Au spart două case și au sustras bunuri și bani, prejudiciile ridicându-se la 260.000 de lei și 30.000 de lei. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, indivizii s-au apucat să vândă din bunuri, precum ceasuri Armani, dar s-au apucat și de… shopping. Astfel, cu banii furați, au cumpărat un autoturism BMW X6. S-a lăsat cu percheziții, iar în cauză urmează să se ia măsurile legale ce se impun. Numai că, așa cum este menționat deja, doi dintre indivizi, respectiv Georgian Ionuţ Ţone și Bogdan Burcin, au mai acționat și în trecut. Au spart case în Cumpăna și au sustras chiar și un seif din incinta unei societăți comerciale.

Bogdan Burcin

Cum s-au petrecut furturile

Bărbatul identificat a fi autorul furturilor este Georgian Ionuţ Ţone, un “client” vechi al oamenilor legii, care în seara zilei de 19.12.2020, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului din Cumpăna, a pătruns în curtea casei, după care a forţat fereastra tip PVC cu un corp dur şi a pătruns în locuinţa persoanei vătămate B.F. după care a mers în mai multe încăperi ale imobilului de unde a sustras suma de aproximativ 264.000 lei (se pare că ar fi fost vorba, de fapt, de o cutie cu valori și o sumă de bani, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la 264.000 de lei). De menţionat este că, la acest furt, inculpatul a acţionat de unul singur, însă la furtul din 26.02.2021, unde, prin aceleaşi metode, a reuşit să sustragă suma de aproximativ 30.000 lei, două ceasuri de damă şi bijuterii, a fost ajutat de către Burcin Bogdan.

Foto cu rol ilustrativ

Era coordonat de complicele lui din mașină, care ținea de 6

Cel din urmă este cercetat pentru complicitate la furt calificat, fiind acuzat că l-a ajutat pe numitul Georgian Ionuţ Ţone să săvârşească infracţiunea de furt calificat în dauna persoanei vătămate G.C., prin aceea că l-a condus pe inculpat cu autoturismul marca Opel în apropierea locuinţei persoanei vătămate situată în comuna Cumpăna şi a menţinut contactul telefonic cu acesta pentru a nu fi surprins în imobil în timpul săvârşirii faptei de către persoana vătămată sau alte persoane, iar după comiterea faptei de către acesta, l-a preluat cu acelaşi autoturism pentru a pleca de la faţa locului. În acelaşi dosar mai este cercetat şi Gabriel Mihai Rîcu, pentru tăinuire, după ce a oferit spre valorificare martorului I.A., un ceas de damă marca Armani Exchange, primit anterior de la Georgian Ionuţ Ţone despre care avea reprezentarea faptului că provine din săvârşirea unei infracţiuni.

Din banii furaţi, şi-au luat bolid de lux

Oamenii legii au efectuat 5 pecheziţii în acest dosar, în urma cărora s-au găsit bunuri şi înscrisuri provenite din furturi dar şi un autoturism de lux, mai exact un BMW X6, cumpărat din banii furaţi.

Georgian Ionuţ Ţone şi Burcin Bogdan, cunoscuți ca ”spărgători” în Cumpăna și Năvodari

Vă reamintim că doi dintre cei inculpaţi, respectiv Georgian Ionuţ Ţone (din Năvodari) şi Burcin Bogdan (din Cumpăna) nu sunt la prima abatere, după ce, în zilele de 16 și 19 noiembrie 2016, respectiv 23.12.2016, ar fi pătruns în locuințele a trei persoane din Cumpăna, de unde ar fi furat mai multe bunuri, dar şi bijuterii. Însă, indivizii nu sunt la prima abatere! Spre exemplu, Ionuț Georgian Țone, în 2008, alături de alți indivizi, a furat seiful din incinta societății Astra Sport Bettings din Năvodari. Tot în acel an a dat buzna în liceul Lazăr Edeleanu, l-a agresat pe paznic, înjurat pe director și a făcut haos.

Dar la acea dată era deja recidivist și fusese și închis. Și, de cum a fost eliberat s-a și reîntors la vechea "pasiune". Astfel, pe lângă scandalul de la liceu și furtul seifului, în același an, Țone a spart de două ori aceeași locuință. Era prieten cu finul victimei, care locuia în aceeași casă, astfel că știa că acolo se află bunuri de valoare. A furat 2.000 de euro si 120 de grame de bijuterii din aur și chiar a agresat-o pe proprietară. Nici Bogdan Burcin nu e basma curată. În iulie 2016, el a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, alături de Iaia Serhan și Marian Scarlat. De asemenea, Bogdan Burcin a fost implicat și într-un scandal în Cumpăna, între vecini, în 2009.

Vezi detalii aici: De la scandaluri şi "ciordeli" de seifuri, la SPARGERI în localitatea Cumpăna! Iată despre cine e vorba

Cât despre dosarul de față, cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de cei trei inculpaţi.

Virgil STOIAN, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La chiemat borandel la poarta alba nu intra sapunu bine fara burcin , niste mascarade, borchetaru ace gust are cacatu borike?!
5
0
A trecut de la peste la spargator de case
6
0
moarte ciorilor, moarte ciorlor moarte ciorilor moarte ciorilor moarte ciorlilor moarte ciorilor moarte ciorlior moarte ciorilor etc
15
1
bughi se incadreaza perfect in familia asta , nici ca gasea una mai buna
5
1
familii de tigani hoti!jegosi s.au nascut,intr.un cuib de cioara,jegosi au trait si jegosi o sa moara!si copiii lor de cacao la fel,ce sa invete de la niste prosti?
12
2
Are zeci de fapte , talharie, intrat peste oameni in casa pus cutit la cat , jefuiti si zeci de case sparte , judecatorul de fiecare data nu da mai mult se 6-12 luni ! Justitia din Romania !
5
1
O rugaminte pentru cei ce vorbesc in numele tatalui meu C.G. Va rog insistent sa incetati sa mai dati detalii din ce auziti voi de la niste mega nimeni.. Politia si-a facut treaba si sper ca o va face si de acum inainte, este de neiertat sa intri in casa unui om care te-a primit in curtea lui si ti-a respectat familia si mai ales pe tatal lui. D-zeu sa il odihneasca. Repet.. incetati cu detalii care nu isi au nici-un rost aici.
3
8
Adresa lor nu este la 74A,se folosesc de buletin acolo cat il mai are ca ei stau defapt la ciocarliei 89
7
1
Burcin, o pi2da de om. Se lauda ca face kickbox de 100 de ani si mananca batair ca magarul in panta. La incsrcat lumea si la tuzla si la luv, peste tot. Se crede smecher pe gainarii, marsh la parnaie si nu uita sa ti iei sapun lichid la tine
12
1
tigani scirbosi,tatuati si barbosi,analfabeti si tihari.cine se imbirliga cu prostii astia,fetelor?
5
0
Ai ajuns sa o trimiti pe mata la poarta la om?tie frica de puscarie burcine?nu mai esti faptas acum?mare pizda de om esti,lasa in mortii matii impresiile astea ca o sa te futa lumea pe bune.veziti de patratica ta acolo in cumpana ca iar te tavaleste lumea.pe pulile din cur,pe ce faci tu valurile astea?
6
0
Pai maica sa si sorsa au fost la poarta la G.C , l a implorat sa si retraga plangerea , ieri s a intamplat asta . Bai despre ce smecheri vorbim ? Mai au si tupeu sa vina la poarta la om sa il roage sa isi retraga plangerea , asta dupa ce i a furat banii . Nenorocitii dracu . Cica nu se gandeste ca are si el copil , auzi tupeu la tiganca de ma sa ! Pai cand a pus la cale sa intre in casa omului , nu s a gandit fa ca are copil mic de crescut
11
0
Va place sa vb aiurea ,si voi sunteti in acelasi oala.
4
1
Numai smecheri pe aici,taceti drq ca toti cersiti bani de la femei,nu doar asta!!!!
5
1
Pe ei de n3norociti.Sa zaca in puscarie pana o mierlesc!
8
2
chiar e o saracie se ruga de pizde sa ii dea 50-100 lei sa aiba si el de buzunar si gaz la masina un basit expirat sageata la baieti si se lauda ca are combinatii si afaceri si el era valetu stie cineva daca sil mai scapa in cwr la videochat?
11
2
Bugy e o pizda,un sarac infect cu aere de mafiot care cersea bani la femei de cand il stiu eu.De burcin n-am ce zice alt gaozar cu arfe de bataus care se bate doar cu sacu.plangeai ca o pizda in fata la luv cand te-a batut antonio.ba stati in umbra ca va luam si va futem pe amandoi impreuna cu sorata aia sugativa
24
4
Hahaha Haaaa boratilor
9
2
Eu nu inteleg de ce aruncati cu gunoi in Bughy ...ce treaba are omul ala cu boschetarii astia?
1
10
corina stai linistita ca pe asta il futeam eu in cur demult acu face videochat isi baga vibratoru
6
1
Sunteti niste animale plini de pricaza,niste boschetari care fata in fata nu scoateti un cuvant si va lasati in el de saracii borate ce sunteti. Pe strada le dati cu sarumana la toti din familia burcin,pisamas pe voi de suma defectelor sunteti
4
7
bugy ala ii ia bani lu gagicasa sa bage benzina
10
2
Mirabela s-a vandut pe o masa la crazy si 2 pachete de tigari, asta cu mine. In rest din gasca mea au mai frecat-o inca 5 tot pe vrajeala. Nu stiu daca cunosc la ora actuala o fomista mai mare ca ea
16
4
Nu il mai umflati atat pe Burcin asta ca la batut la Luv Antonio din P6 ia facut ochiu ferfelita,si pe Bodilcu si pe Burcin,va batut Antonio din poarta 6 de va crapat ha ha ha
18
3
Tasu facea parnaie din vremuri stravechi si asta o sa imbatraneasca pe la p.alba, si copii lui la fel ......
10
0
Un mix intre tig si mache....bine,esye un pleonasm....la ce sa te astepti....
17
2
@Leo, sugeamiai pooola cu tot neamul tau de cioropine.... Ai grija ca nu mai iesi de la tine din tiganie... Te astept in fata la troita sa te bag direct in mormant cu tot neamul tau.... Burcin si pacaliciul de Tone.. O sa iti dau poola in gura, inainte sa iti bag cutitul in cap..Septare.. Un septar sclav la sri... Luaneai pooola in gat.. Bulan spart...
13
1
acesti golani cu care ROMANIA se mandreste, au avut vreodata un loc de munca???ca de vopsit si tatuat din cap pana-n KUR, au avut timp s-o faca...la bulau au timp sa munceasca...bafta golanilor...ROMANIA se mandreste cu d-alde voi...
20
0
Nu era nevoie sa fure din case,daca ar fi intrat in politica. Ar fi fost partasi la sistemul celor ce au facut numai bine Romaniei si legal,au facut sa nu mai avem nimic al nostru,ei cei din sistem avand apoi tot legal ,averi marisoare. Interlopii astia mai cu muschi pot deveni buni jandarmi sau militieni,sa bata la populatie ca si cei ce deja o fac,asa avand un serviciu si respect din partea sefilor. La munca cinstita nu se poate,aia e pentru fraierii majoritari.
7
0
Mafia de cumpana! Bauhahahaha ! Un focar de covid, sa ne scape si pe noi de parlitii astia, pardon mafioti!!!!! Mafioti de la Cumpana!!! M am cacat pe voi de ras!!!
13
0
Tasu a fost cel mai mare sifon
19
2
La fel ca tasu
17
0
Burcin trebuia sa imi dea 15 sute
16
2
la noi pedepsele sunt mici , ia sa se aplice metoda americana de adunat pedepsele pentru fiecare fapta , asa ar avea de stata ani buni in puscarii , plus pusi la munca ,sa-si plateasca pagubele facute si cazarea si masa la penitenciar.Asa ar fi corect.
26
1
familiei burcin ,care avea ceva deschis prin piata ovidiu vizavi de fosta cin-cin??
15
0
Mda, niste omosecsuali opariti in bostan, pe urma merg la Poarta Alba si devin sifoane pentru un pachet in plus
15
2
E plina strada in centru de asemenea specimene,,,xe p m face politia , nu stiu !
11
0
Un lucru e clar , esti sarac lipit cand furi . Smecheri?? In viziunea mea un smecher adevarat, nu se duce la locul faptei
8
1
Infractori cunoscuti din Constanta; consiliul judetean,primaria,avocati,magistrati,militieni si primari.Ocupati va de astia si dupa vorbim si de fraieri.
14
1
Sa mi bag pula n mortii vostri de dusmani si sa ma pis pe masa voastra care aveti carne in masele cu Burcin Bogdan si Ionut Tone sa ma pis pe voi de sclavi scrieti cu numele vostru sclavilor.... MOARTE SIFOANELOR MA PIS PE FAMILIA VOASTRA SI SA MI BAG PL IN FAMILIA VOASTRA
7
31
boschetarii astia mici si viteji cand merg la furat, se duc la alti hoti nu la oameni cinstiti, ca astia nu tin acasa sute de mii de lei ca toti leii lor se duc catre banca unde au credit, cel mult le pot fura negrul de sub unghii.
11
5
bugy e sclavu ala de a mancat 2 ani parizer sa isi ia masina?de e sageata la baieti din cartier si se lauda prost ca are afaceri si a luato pe mirabela sugativa sa nu moara de foame
19
3
futu-i in cur cu rasa aia a lor.La sapun cu ei
17
1
Tea facut tataru, sti tu cine bogdane, prostule care esti. Nu teai invatat minte si tu si finatu Tone. Vai de p ta.
7
4
Sunt surioara aia curveta a lui Burcin. Mi-am facut si io buzele si tzatzele cat am putut io de bine, mai pe sarakie asa, ca eram urata ca un rottwiler, nu ma futea nimeni nici gratis. Acuma mai fac si io un ban si schiaun pe facebook ca mortu ala de fratimiu o sa faca parnaie... Da nu ma gandesc ca o sa puna lumea mana pe furci si ne face felul Ca sa stie lumea unde stam noi, familia de ciorditori: str Ciocarliei 74A, Cumpana
16
1
Bogdane bogdane luaneai pula-n gura dintre picioare!din asa tata,ce putea sa iasa,tot un puscarias.macar tactu si-a facut un nume si o imagine nepatata.tu vrei sa fi pielea puli dar am vazut noi niste filmulete cu tine in telefon la Andreea din 4-5 cu tine cand erai cu buzele jos la parter si cu ala de 25 la fundulet.hai ca esti pregatit pentru poarta alba.cat despre sorata,doar sclavul ala de bugy putea sa pupe in pula belgia,elvetia si germania
22
4
Aveti grija ca discriminati cioara. Daca mai era si bozgor, chiarvera discriminare pe fata. Ciori imputite ne au facut de ras in toata lumea. La sapun cu ei. Unde esti Antonescule?
25
3
Si in acelas timpbPROSTI!Niste idioti fara creier care merita ceea ce este mai greu. DISTRUSII SOCIETATII
15
1
stati fratilor ca cu pandemia asta ne vin valorile in tara scoliti pe afara ne vin fetitele destepte sa vedeti voi la vara vai de mama noastra ce am ajuns ca tara
22
2
sa se adopte legea proprietatii adica ai intrat neinvitat pooooooc si gata cu spaga la organe.
29
1
Cu ce articole de rahat va umpleti ziarul
18
9
Bine ati venit in RROMania
12
2
Atata timp cat la Constanta exista judecatori precum adriana ispas si dan epure, Constanta nu o sa scape de infractori. Oamenii astia sunt vinovati de toata infractionalitatea din judetul asta. Blestemati sa fiti amandoi, fosile comuniste !
37
1
Lasati ca se ocupa domnii judecatori, aia cu salarii grase, si intr-o saptamana jegurile astea iar incep vizitele nocturne, neinvitati, pe la oameni prin case. Halal tara, sa tot furi.
35
1
Suntem doi interlopi si proxeneti care facem legea in Cernavoda.Paradium adica ciordim adica furam masini din Europa si le livram la Constanta.Traiasca traficantii de masini in frunte cu maharii din m.a.i I
24
1
La m..e pt ciorile astea analfabete.. ii gasesti in centrul cumpenei seara de seara pe trotuar ca niste lacheti.. sa incerce sa intre peste mine si o sa-i zbor capatzana
37
1
Beldise sa mi dai banii... Medgidia
10
1
Laba Trista ala tatuat cine plm mai e si ala?
18
3
Aaggagagagaaa
4
0
Nu era X6 latrailor
1
13
Jigodiile astea penale trebuie calcate pe gat, au capatat tupeu si sunt greu de prins in flagrant. Ca toti tartanii, idiotii sparg banii furati , se dau smecheri pe net si la curvele care ii toarna la politie. Smecherasii astia de 2 bani trebuie bagati in puscarie si pusi la munca grea, santuri , spart pietre. Nu conditii si respectarea drepturilor, puscaria nu-i hotel.
48
2
Vedetii ca lu burcin ii place cu vibratorul
25
5
Lasati baietii in pace ca sunt hoti cinstiti au ars ce-au gasit mult mai omportant de aflat este de unde a avut fraierul 260000 bani gheata?
20
7
pielea pulii burcin asta un pripas mic cu sorsa curva de a supt pula la toata europa mirabela pulii de a luato sclavu ala din 5 sa pupe in pula toti europenii pacat de tacsu ca a murit de inima rea ca fisu e un spart in cur
41
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468