REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Infractorii îşi dau întâlnire în zona Gării Constanţa

Infractorii îşi dau întâlnire în zona Gării Constanţa

Replica API 19 decembrie 2013 | 00:00 49

Mai mulţi tineri au fost prinşi luându-se de lume şi ameninţând cu arme albe!

Mai mulţi tineri au fost prinşi luându-se de lume şi ameninţând cu arme albe!

Zona Gării din Constanţa, un real pericol pentru constănţeni? Din câte se pare, în ultima perioadă, mai multe persoane dubioase au fost observate prin staţiile de autobuz. Numai în luna decembrie, jandarmii au prins doi tineri care păreau euforici, dar care se luau de toată lumea, fluturând fie briceaguri, fie bastoane telescopice. În plus, constănţenii au declarat, pentru "Replica", faptul că le este teamă să mai stea în staţiile de autobuz, mai ales la lăsarea serii.

Ultimul eveniment a avut loc marţi, 17 decembrie a.c., ora 13.30, când un echipaj de jandarmerie a surprins un bărbat care avea asupra lui un baston metalic telescopic ascuns în geacă. Jandarmii au observat în apropierea Gării din Constanţa, un tânăr agitat, care se lua de toată lumea care-i trecea prin apropiere. La vederea militarilor, "a amuţit" şi a mărit pasul. A fost somat prin voce, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lui P.A., de 17 ani, din Constanţa, jandarmii au găsit ascuns în geacă, în mâneca dreaptă, un baston metalic telescopic. A declarat echipajului că poartă bastonul asupra lui "pentru a se apăra de duşmani". Acestuia i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Însă, acesta nu este singurul de caz, trecătorii declarând pentru "Replica" faptul că ar trebui ca zona Gării să fie mai bine păzită întrucât le e teamă să mai stea în staţiile de autobuz, mai ales seara. Cea mai recentă întâmplare a avut loc tot în luna decembrie, pe 10, la ora 17.30, când a fost prins un bărbat care avea asupra lui un briceag ascuns în geacă. Acesta era euforic şi agitat şi se lua de toată lumea care-i trecea prin apropiere. La vederea militarilor, a făcut stânga-mprejur şi a mărit pasul. A fost prins şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lui C.F., de 18 ani, din Constanţa, jandarmii au găsit ascuns în mâneca dreaptă, un briceag cu mâner metalic, cu lama de 10 cm, în lungime totală de 21 de cm. A declarat echipajului că poartă briceagul asupra lui pentru a se apăra de duşmani. Tânărului i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272