REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Infrastructură pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din Constanța

Infrastructură pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din Constanța

Replica API 17 noiembrie 2020 | 14:05 2012

Echipele administratorului drumului public, Confort Urban, continuă, în această săptămână, recondiționarea aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Lucrări de asfaltare a zonei pietonale au loc pe strada Ion Roată, pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății și pe strada Hatman Luca Arbore, în zona pieței agroalimentare din KM 4-5.

Conform graficului de lucru, se modernizează carosabilul pe strada Lanului, tronsonul delimitat de străzile Hatman Luca Arbore și Fântânele și pe strada Intrarea Bogdan Vasile.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța și în Mamaia Nord. În paralel, pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B și pe strada Industriei Mici, în zona blocului L30B, spațiul urban este reconfigurat, fiind extinsă suprafața destinată parcării autovehiculelor.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii din oraș. De asemenea, echipele municipalității montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și recondiționează echipamentele de semaforizare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu mine...m-am apucat de treaba.
0
0
Borduri ieftine care nu tin, iti intra tocurile in rle, ca prostiile alea de la city mall de nu poti merge pe ele. Bani aruncati pe materiale necalitative.. asta era si ideea: cain urmatorul an sa fie nevoie sa se refaca
4
1
cine i-a dat lui Confort Urban puterea de a fi administratorul domeniului public? Alo primaria nu desfiinteaza cloaca aia de pesedisti de acolo?
10
0
Sa vina in plm si pe Nalbei sa vada infrastructura!!
2
0
Si la intersectia str. Frunzelor cu semanatorului. Asfaltul este gaurit si de proasta calitate. B.St. Delavrancea inters. cu Lapusneanu plina de denivelari.
5
1
Geaba am schimbat primarul .Idioteniile pe bani publici contimua
9
0
Pe Str Prel Liliacului nu amenajati tronsonul cuprins intre Str Progresului si Str Serg Nicolae Grindeanu ?
2
0
Pe Progresului 1, va ajunge vreun primar sa amenajeze o parcare civilizata?
2
0
Treaba incompleta! Degeaba se schimba bordurile , daca nu se fac si parcari. Mai ales in cartierele cu multe blocuri. Vezi Tomis Nord.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272