REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
11.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Infrastructură pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

Infrastructură pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 1240

Intervențiile asupra zonei destinate circulației pietonilor progresează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare reabilitarea trotuarelor este aproape de finalizare.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, lucrări de modernizare a carosabilului au loc pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului și pe strada Yokohama.

În ceea ce privește amenajarea de parcări rezidențiale, echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje de asfaltare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă în timp ce pe bulevardul Tomis, în zona Liceului Internațional de Informatică, se pregătește infrastructura unei noi parcări.

În cartierele Compozitorilor și KM 5, se reamenajează carosabilul pe străzile Nicolae Kirculescu și Prelungirea Meșterul Manole.

Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parandarat e in floare
0
0
cum sa torni asfalt in parcare pe Dionisie,cand locul nici nu e compactat cum trebuie?si daca tot faceti percare cred ca rebuie si limitator de viteza pe acea strada,ca se circula ca pe Soveja!!!!
2
0
Pe str.Pandurului cand faceti parcari si marcaje?
0
1
praf in ochii concetatenilor inainte de alegeri:pana acum s-a dormit masiv si chiar nu interesa nici un smecher de la primarie de calitatea vietii constanteanului.
3
1
In stilul in care se lucreaza se termina peste 2 ani. Calitatea o sa fie ca cea de pe strazile din zona peninsulara?
3
0
Lucrarile progreseaza ,ex.la intersectia Bd.Mmamaia cu str.Mircea ,colturile avand cate max.100 mp ,au avansat in doua luni de zile cu cate 2 mp.Ar mai fi nevoie de cca.2 ani sa se termine lucrarea
6
0
Sunt exagerate.Cand traversezi de pe o strada pe cealalta unele au bordurile mici la mijoc iar in margine sunt la unghi de 90.Mi-a venit piciorul intr-o parte.B-dul Mamaia ANAF la 200-300 m de intersectie cu str I G Duca.Lucrari facute de mantuiala.La fel si pistele de biciclete serpuite ca pisatul boului,unde pista se termina in casa particulara.Ce prosti au facut proiectele? Cine raspunde pentru bataia asta de joc la adresa cetatenilor? Cine raspunde pentru aceste lucrari? La bloc trotuarul nu a fost asfaltat niciodata de 40 ani de cand este construit blocul.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389