REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Infrastructură rutieră și pietonală în curs de modernizare în mai multe zone din oraș

Infrastructură rutieră și pietonală în curs de modernizare în mai multe zone din oraș

Replica API 24 august 2021 | 23:02 1243

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă lucrările de modernizare a carosabilului în cartierul Coiciu. Pe strada Rândunelelor, se asfaltează carosabilul decopertat.

Carosabilul este construit de la zero, prin lucrări de asfaltare, pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare și pe strada Putna și aleea Morilor din cartierul Baba Novac.

Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale. Se amplasează borduri noi și pavele moderne pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Renașterii. Pe strada Bucovinei, zona pietonală este recondiționată cu asfalt.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Oleg Danovski, în zona blocului BM1. Suprafețele au fost consolidate, în vederea aplicării asfaltului. În același timp, se lucrează la parcarea situată pe aleea Iasomiei din zona Dacia, unde sunt create zone destinate circulației pietonilor.

Zona de acces către plaja Modern este consolidată. Treptele sunt reabilitate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj.

În pasajul subteran de la Gară sunt recondiționate finisajele exterioare de tencuieli.

Lucrările de igienizare a spațiilor verzi din aliniamentele stradale se extind în cartierele Constanței.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272