REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ÎNGHESUIALĂ în MICROBUZELE CT BUS. Regulile NU se APLICĂ şi aici?

ÎNGHESUIALĂ în MICROBUZELE CT BUS. Regulile NU se APLICĂ şi aici?

Replica API 19 martie 2021 | 23:12 2459

În ciuda faptului că oraşul Constanţa se află în scenariul roşu, la un singur pas de carantină, măsurile de combatere a coronavirusului nu se aplică peste tot. În urmă cu doar o zi, într-unul dintre microbuzele CT Bus, dintre cele apărute în trafic începând cu luna august, constănţenii stăteau ca sardinele în conservă.

“Aici regulile nu se aplică?”

Revoltă mare printre constănţeni, din cauza aglomeraţiei din mijloacele de transport în comun. Cu toate că municipiul se apropie cu paşi repezi de carantină, se pare că cetăţenii nu au de ales. De voie, de nevoie, mulţi dintre aceştia circulă în condiţii improprii şi asta din cauză că trebuie să ajungă fie la muncă, fie la medic, fie în diferite locuri pentru a-şi rezolva problemele. Există şi persoane care preferă să aştepte un alt mijloc de transport în comun din cauza înghesuielii care se formează mai ales în microbuzele CT Bus. Aceste sunt minuscule şi nu fac faţă numărului mare de călători.

“Distanţa de 1,5 metri în CT Bus, pe naiba. Aici, regulile nu se aplică”, a transmis un constănţean revoltat de situaţie. Acesta a refuzat să se înghesuie ca sardinele în conservă în microbuzul CT Bus, în schimb a imortalizat momentul în care călătorii au urcat, uşile microbuzului au fost închise, iar “călătoria” prin oraş a continuat.

18 microbuze au intrat în flota CT Bus

În luna august a anului trecut, Primăria Constanţa anunţa recepţia a 18 autobuze marca Mercedes-Benz care vor completa flota destinată transportului în comun din municipiul Constanța. Autobuzele au intrat în parcul CT Bus pentru a înlocui vechile maxi-taxi ale operatorilor privați care au circulat pe raza orașului. Cele 18 autobuze circulă pe două trasee, denumite Linia 13 şi Linia 14. Linia 13 urmează ruta KM 5 (Auchan) – Soveja – Carrefour, iar Linia 14 merge pe traseul Zona industrială – Sat Vacanţă – Vivo. Directorului CT Bus, Bogdan Niţă, declara la acea vreme că două treimi din flota de autobuze care operează sunt noi şi cu dotări moderne. “Aceste vehicule vin după ce Consiliul Local a alocat 10 milioane de lei către CT Bus. Vehiculele sunt nemţeşti, dar construite în Bucureşti, Sunt vehicule pe care nu le veţi mai întâlni altundeva în ţară”, declara Bogdan Niţă la acea vreme.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Arad , Timisoara sau Cluj , au modernizat tramvaiele . Ele au o capacitate , mult mai mare , de preluare a oamenilor . Cei de acolo stiu ce treaba buna , este un tramvai .
4
1
Multumita lui mazariche ca a scos,tramvaiele ....troleibuzele ...oare in celula el tot inghesuit sta???
4
0
Asta e poza facuta de unul care nu a mai incaput microbuz.lol
8
1
E stupid. Rezolvare nu exista decat masuri de bulversare a populatiei. Nimeni nu va rezolva toate aspectele.
6
1
Poate daca mai multe microbuze...
7
0
Pai nu a zis primarul V.C sa mergem cu transportul in comun si sa ne lasam masinile acasa ? Na!
21
0
Mai exista masura aia stupida cu urcatul numai pe usa din fata?
8
2
Asa se circula pe toate rutele din localitatile limitrofe..
8
0
cosciuge pe patru roti - muie patronilor de cacat si gaborilor shpagari!
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468