REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Înghesuială la Târgul de Crăciun: se cumpără de toate

Înghesuială la Târgul de Crăciun: se cumpără de toate

Replica API 20 decembrie 2011 | 00:00 81

Nebunie înainte de sărbători!

Nebunie înainte de sărbători!

De Crăciun se pare că toată lumea încearcă să compenseze lipsurile şi neajunsurile de pe parcursul întregului an, iar oamenii parcă se întrec în a face cumpărături. Constănţenii s-au îmbulzit la deschiderea Târgului de Crăciun, organizat la Pavilionul Expoziţional Constanţa, încă din prima zi. Ofertele au fost variate, lumea plecând cu sacoşile pline de cumpărături, dar şi cadouri pentru cei dragi.

Nici nu este de mirare pentru că au avut de unde alege: ornamente de brad, dulciuri, jucării, cosmetice, carne, brânzeturi, murături şi nu în ultimul rând haine, toate acestea au fost expuse la Târgul de Crăciun. Încă de la intrare, ofertele în materie de dulciuri au fost cu desăvârşire pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Ciocolată simplă sau cu alune la preţul de 3 lei, fistic la 15 lei, ciocolată învelită în marţipan, rahat cu alune, ciocolată cu nucă de cocos sau biscuiţi cu jeleu sunt doar câteva din produsele expuse. La fel, standurile de jucării au fost de maxim interes pentru părinţi. Aceştia au epuizat jucăriile de pe rafturi : "Vânzările au întrecut orice aşteptare. Până se temină târgul nu cred că plecăm cu mare lucru acasă, spre bucuria noastră", a afirmat o vânzătoare. Printre preferatele părinţilor au fost maşinuţele cu telecomandă, păpuşile vorbitoare sau săniile. Preţul unei sanii de lemn este de 80 de lei, în timp ce preţul maşinuţelor şi păpuşilor oscilează între 35-150 de lei,uneori chiar şi 200. La târg nu au fost ocolite nici ornamentele, la fel şi mâncarea. "Am cumpărat cârnaţi şi slănină. Am gustat, sunt foarte bune. Sincer, când am plecat de acasă, am crezut că alimentele vor fi mai scumpe acum la Târgul de Crăciun. Sunt mulţumită pentru că am gustat şi ştiu ce am cumpărat, nu e cazul să ajung acasă să constat altceva", a declarat Oancea Alexandra. Şi de această dată nu numai clienţii, ci şi producătorii s-au declarat mulţumiţi. "Avem cârnaţi, tobă, murături, caşcaval şi brânză cum oamenii ştiu că nu vor găsi niciodată la magazine şi mall-uri. Nu suntem dezamăgiţi de vânzări, să vedem când tragem linia la sfârşit, în ultima zi", a afirmat una din vânzătoare. Ornamentele s-au aflat în centrul atenţiei şi au fost "vedetele" târgului. În coşuleţe, pe sanie sau în formă de coroniţe, i-au sensibilizat chiar şi pe cei care iniţial nu doreau să cumpere. "Sunt foarte frumoase, e puţin spus şi frumoase. Din păcate am venit cu bani cam puţini, dar după ce fac cumpărăturile dacă mai rămân cu ceva, sigur trec să iau un coşuleţ ornat", a menţionat o studentă. Pentru doamnele şi domnii care încă nu şi-au achiziţionat ţinuta de Crăciun şi sunt în căutarea acesteia, standurile cu rochii de seară şi costume bărbăteşti oferă o gamă diversificate de modele, culori şi nu în ultimul rând preţuri. Târgul s-a deschis pe 17 decembrie şi va avea porţile deschise pentru vizitatori până pe data de 23 decembrie.

Camer NEGIP

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272