REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Înmormântarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am săpat groapa cu mâinile mele!”

Înmormântarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am săpat groapa cu mâinile mele!”

Ana Maria LIPAN 21 ianuarie 2023 | 00:00 706

Autobiografia Prințului Harry, care este acum pe piață în întreaga lume, conține multe dezvăluiri memorabile, unele dintre ele privind viața privată a Ducilor de Esssex. Prințul a menționat până și sarcina pierdută de soția sa și-a povestit ce-a urmat după aceea...

inmormantarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am sapat groapa cu mainile mele!”

Multă lume și-a concentrat atenția asupra atacurilor pe care prințul le-a îndreptat spre propria familie și a lăsat pe plan secund momentele pline de emoție menționate în carte. Printre acestea s-a numărat și moartea mamei sale, care i-a cauzat lui Harry o durere nesfârșită, dar și sarcina pierdută de Meghan Markle, care i-a îndurerat pe amândoi nespus, informează okmagazine.ro.

inmormantarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am sapat groapa cu mainile mele!”

În capitolul 82 al cărții sale, Ducele de Sussex vorbește despre ziua în care soția sa a pierdut sarcina. Harry susține că atunci a fost una din cele patru dăți în care el s-a simțit neputincios în toată viața lui. După ce Meghan a simțit niște crampe îngrozitoare în iulie 2020, cuplul s-a dus de urgență la spital, unde a fost confirmat, din păcate, avortul spontan.

După acel moment cumplit de la spital, cei doi soți regali s-au întors acasă cu copilul lor nenăscut și au ținut o înmormântare simbolică. Harry a descris întreaga experiență cutremurătoare în „Spare”: „Sub un copac, Meghan plângea, iar eu am săpat o groapă cu mâinile mele, după care am pun pachețelul mic în pământ”.

Markle a făcut cunoscut avortul ei spontan în noiembrie 2020, în The New York Times. „Pierderea unui copil înseamnă să porți cu tine o durere aproape insuportabilă, simțită de mulți, dar povestită doar de câțiva”, a dezvăluit ducesa care și-a dorit să vorbească despre pierderea sarcinii ei tocmai pentru a-i ajuta pe alții, în situații similare, să vorbească și ei despre asemenea subiect tabu, în încercarea de-a se putea vindeca ulterior.

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre sarcina pierdută și-n documentarul lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”. „Puteam să aleg să nu vorbesc niciodată despre acest lucru sau puteam să aleg să spun că, în ciuda a tot ceea ce este rău în această experiență, există și o parte bună, care îi poate ajuta pe alții”, a citat-o Us Weekly pe Ducesa de Sussex.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212