REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Inna a pregătit o mare surpriză pentru fani! Colaborează cu cea mai tare trupă a momentului

Inna a pregătit o mare surpriză pentru fani! Colaborează cu cea mai tare trupă a momentului

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:00 1505

Cunoscuta solistă de talie internaţională şi trupa The Motans au făcut din nou echipă pentru piesa „Tare”, o declaraţie de dragoste sinceră ce aminteşte de nopţile de vară.

Inna

Piesa a fost compusă de solistul trupei, Denis Roabeş, alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Alex Cotoi, într-unul dintreş câmp-urile de songwriting Global Records. „Tare” este a patra colaborare dintre The Motans şi Inna (35 de ani), scrie click.ro.

Single-urile „Notă de plată” şi „Pentru că” au ajuns pe locul 1 în topurile de radio, depăşind 50 de milioane de vizualizări, în timp ce „Aici” a reprezentat prima colaborare între 4 dintre cei mai importanţi artişti autohtoni – Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes şi The Motans.

„Încă o colaborare cu The Motans! Cine s-ar fi aşteptat? Vă las pe voi să-mi spuneţi cât de «Tare» vă place piesă!», a spus Inna.

Piesa Innei, într-un serial de Netflix

Inna, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală. Și-a început cariera la începutul anilor 2000, iar evoluția ei a fost una total neașteptată. Solista a colaborat cu nume mari și din muzica internațională,iar una dintre cele mai notabile proiecte este cel cu rapperul Ja Rule.

Recent, una dintre piesele Innei a fost folosită într-un serial de pe Netflix. Este vorba de o colaborare cu artista Mineli, pentru piesa Diskoteca. Astfel, Inna a fost extrem de entuziasmată să-și audă piesa în serialul SF "In from the Cold" / ”În slujba trecutului”, care se difuzează pe cea mai populară platformă de streaming.

În ceea ce privește viața personală, Inna are o relație de ceva vreme cu raperul Deliric și chiar dacă cei doi a par a fi din lumi diferite, artiștii se înțeleg de minune. Inna și Deliric sunt foarte discreți, chiar și la evenimente, unde rapperul o lasă mai degrabă pe parteneră să fie în centrul atenției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a ajuns si asta ca loredana de cind nu si-o mai trage cuproducatorul isi arata carnurile si atat .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272