REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Înot: Robert Glinţă a anunţat că a fost testat pozitiv la COVID-19

Înot: Robert Glinţă a anunţat că a fost testat pozitiv la COVID-19

Replica API 20 octombrie 2020 | 23:17 1591

Înotătorul român Robert Glinţă, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat că a fost testat pozitiv la COVID-19, potrivit unei postări publicată pe Instagram.

Robert Glinţă

''Deşi să fii pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte ale vieţii, să fii testat pozitiv pentru COVID-19 cu siguranţă nu este! Asta s-a întâmplat cu mine aici, la Budapesta, deoarece sunt proceduri stricte de testare pentru ISL'', a anunţat Glinţă, care urma să participe la International Swimming League.

''Îmi pare rău, dar trebuie să anunţ că nu voi concura pentru (echipa) @iron_isl în primul nostru meci din @iswimleague, duminică seara. Siguranţa este primordială pentru mine şi pentru ISL, iar aici sunt protocoale medicale foarte stricte implementate şi mă supun în totalitate lor pentru a reveni sănătos în echipă. Pentru moment, îmi voi susţine coechipierii din izolare şi îi voi urmări în bazin de pe laptop! Hai Team Iron!'', a mai transmis Glinţă, scrie Agerpres.

International Swimming League este o competiţie profesionistă de înot, aflată la al doilea sezon, la care participă echipe din Europa, Aqua Centurions (Italia), Energy Standard (Franţa), Iron (Ungaria), London Roar (Marea Britanie), America de Nord, Cali Condors, DC Trident, LA Current, NY Breakers şi Toronto Titans, şi Asia (Tokyo Frog Kings). Întrecerile vor avea loc în Duna Arena din Budapest, cu 300 dintre cei mai buni înotători ai lumii, din 50 de ţări, pentru premii de peste 6 milioane de dolari, pe durata a cinci săptămâni. Vor fi zece meciuri preliminare, primele opt echipe urmând să se califice în semifinale. Primele două echipe se vor lupta în Marea Finală, pe 21-22 noiembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa si ? Toti o sa avem. Unii din pacate o sa murim. Daca nu a purtat masca, nu s-a dezinfectat pe maini, telefon calculator, a stat in zone aglomerate unde erau covizi, s-a imbolnavit. Din pacate nu prea mai putem sa stam ca papagalii in case ca se darama economia si murim. Murim, dar de foame.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108