REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ÎNȘELĂCIUNE la bișnițari: hârtie și cartoane, în loc de țigări!

ÎNȘELĂCIUNE la bișnițari: hârtie și cartoane, în loc de țigări!

Replica API 9 martie 2019 | 00:08 782

Obișnuiți să cumpărați țigări de la bișnițari? Poliția Locală atrage atenția că a descoperit, în zona pieței Tomis 3, trei cartoane sigilate, pregătite pentru a fi „vândute”, care aveau în interior resturi din materiale de hârtie și carton, în loc de pachete de țigări.

Joi, 7 martie a.c., în timpul unei acțiuni în piața Tomis 3, polițiștii locali au găsit abandonate pe domeniul public trei cartoane sigilate, având inscripția unei mărci de produse din tutun, iar la desfacerea acestora s-a constatat faptul că în loc de pachete cu țigări se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor să se alăture demersurilor Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru eradicarea acestui fenomen și să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianții ambulanți, deși pretul mic îi încântă.

Astfel de fapte sunt de natură antisocială, încadrate ca și infracțiuni de înselăciune, conducând de cele mai multe ori la conflicte între persoanele ce comercializează ilicit produse din tutun și cele care cumpără, tulburând ordinea și liniștea publică”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..stie unde se vand tigari,deoarece si el fumeaza la fel ca ceilaltui..
1
0
ptr xyz : esti retardat? Pana si fiu-meu care are cinci ani stie unde se vand tigari la negru in oras
0
0
in piata Grivitei pe partea stanga dupa magazinul de pe colt gasiti trei femei de etnie rom acare comercializeaza tigari .Treci pe langa ele ca oece cetatean si esti abordat avem tigari ,tigari !
4
0
Daca aveti informatii despre persoane care comercializeaza tigari, locuri unde se ascund, depoziteaza tigari, va rugam , postati la aceasta rubrica de comentarii. Cine, unde, cand, cum ?
8
1
Vrei sa stirpesti fenomenul ? Amplaseaza 3 camere de filmare in Tomis 3, alte 2 camere la Abator si alte 3 camere la Gara si sa vedeti cum stirpiti. Insa, atentie, asta inseamna ca niciun militian sau jandarmarel sa nu mai colecteze taxele de protectie. Treceti la treaba!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614