REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat: Legături suspecte între un procuror cunoscut, Dacian Cioloş şi USR

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat: Legături suspecte între un procuror cunoscut, Dacian Cioloş şi USR

Replica API 18 octombrie 2018 | 01:09 384

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat pe tema unor legături suspecte între procurorul Bogdan Gabor, fost membru CSM, şi mai mulţi oameni politici. Inspecţia Judiciară a confirmat informaţia pentru STIRIPESURSE.RO, sursa stiripesurse.ro.

Sesizarea ar viza informațiile apărute în spațiul public cu privire la faptul că actuala conducere a Asociaţiei Procurorilor din România ar fi descoperit în serverele asociației mail-uri transmise de fosta conducere, adică de procurorul Bogdan Gabor, fost membru CSM, către Dacian Cioloș, dar și către membrii USR. Mesajele ar conține, conform informaţiilor difuzate de Antena 3, indicaţii cu privire la pozițiile publice pe care politicienii ar fi trebuit să le aibă în legătură cu subiectele din justiție.

Inspecţia Judiciară urmează să efectueze verificări prealabile pentru a stabili dacă există indiciile săvârșirii vreunei abateri disciplinare. Dacă aceste indicii există, se va trece la faza anchetei propriu-zise, care se poate finaliza cu exercitarea acţiunii disciplinare. În final, Secția pentru procurori a CSM va stabili dacă se impun sancțiuni, iar decizia Secţiei poate fi contestată la instanţa de contencios-administrativ.

Procurorul Bogdan Gabor și-a anunțat, pe 24 septembrie, demisia din calitatea de președinte, membru în Consiliul Director și membru al Asociației Procurorilor din România (APR), invocând prezenţa "nestatutară" a procurorului Elena Iordache în ședința CSM din 19 septembrie. Ulterior, Elena Iordache a fost aleasă preşedinte al APR. Iordache este procuror la Parchetul General, fiind magistratul care instrumentează dosarul în care sunt vizaţi Lucian Onea, fost şef DNA Ploieşti, şi Mircea Negulescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F-utute-n g-ura de ministru p-ului, cum spui ma ca nu tu ai redactat si ai elaborat toate aceste legi blestemate ale justistitiei! Spui tu, ca parlamentul le-a elaborat? Nicolicea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera sau sobolanul ciordache, ca tu habar nu ai! Siktir potaie nenorocita! Slugarelul lui dracnea. Tu esti mefisto al legilor care-I scapa pe HOTI de LEGE si de puscarie. JAVRA ORDINARA!
2
0
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piese de teatru. Proasta.
3
0
Si dupa psd rasare ca un astru cine? Neocomunistii usr, mri si pontacii. Iar nu am ce sa aleg. Psd egal usr egal mri egal ponta, ca n-am retinut numele gastii. Pnl se taraie in umbra psd, si pmp traieste cat Basescu. Ce mai e? Ude mereu. Nuuuuuuuu!
1
2
Acest calau, tudorel toader, a croit o lege noua pe masura numarului de la pantofii lui Dragnea.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand un condamnat,un puscarias isi inlatura acuzatorii,procurorii,modificand legea in favoarea lui.Justitia din Romania a fost ingenunchiata.Pe moment.Asta este inceputul sfarsitului PSD-ului.In curand PSD va iesi din istorie.A fost .
3
2
Imaculatul european Csolossy expus la curul gol.
4
7
Inspectia judiciara este de fapt INCHIZITIA lui tontonel toader, menestrelul justitiei si-al lui dracnea
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272