REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Inspectorul școlar general adjunct, Alina Diana Codreanu, la sfârşit de mandat

Inspectorul școlar general adjunct, Alina Diana Codreanu, la sfârşit de mandat

Replica API 20 iunie 2020 | 19:24 8277

La nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa se vor petrece modificări în viitorul apropiat. Astfel, inspectorul şcolar general adjunct, Alina Diana Codreanu, a ajuns la final de mandat iar în următoarele zile se va afla şi cine o să o înlocuiască.

Cu toate că unele surse o dau ca înlocuitoare pe Floriana Petre, fost director al Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, lucrul acesta nu a fost confirmat de către Sorin Mihai, inspectorul şcolar general, "Noi discutăm întotdeauna pe acte oficiale. Deocamdată nu avem nimic oficial." a declarat acesta pentru ziarul Replica. Totuşi, acesta a confirmat schimbarea Alinei Codreanu din funcţia de preşedinte al Comisie Judeţene de Bacalaureat, cea care îi va lua locul fiind Anca Dragomir, inspector şcolar general adjunct.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am meditat copilul un an la romana si ist 5.La logica a luat 9 nefiind meditat.Ce face dna insp fost director cu profesorii buni?
25
0
Nu stiu daca e cazul sa enumeri tot ceea ce ai pe langa pat! Oricum se vede clar ca ai cunostinte lichide, pardon, solide, in domeniu! In rest, toate cele bune, sa fii sanatos si inspirat la urmatorul comentariu!
7
2
complexat ...horinca si palinca din .....pufoiaca! ups! cu pufoiaca? cred ca e familiar gustul!
0
5
Hai ca esti simpatic mai ales noaptea cand sticla plina devine amintire iar tie, intre 2 comentarii pe fb simpatice ca tine, ti se pare ca locuiesti cu 2 etaje mai sus decat locuiesti de fapt!
7
2
Erai treaz cand intrai in ISJ?
3
4
Alina, omerta...
2
1
Un diavol!
10
1
Mi-a fost profesoara, matematica, la Eminescu, acum 30 de ani! Chiar primul ei an de cariera didactica. Un profesionist, iubit de elevi.
0
18
jumatate din comentariile de aici sunt scrise de Florica
2
17
nu mai scapam de astia, psd Miu Petrica, pnl, Mihai Sorin, Codreanu si Dragomir tot pnl. alte specimene,gen Neagu Gabriela e de 25 de ani in isj, alti profesionisti n-are cta? aceleasi nume vesnice?
18
1
Din cate stiu, nu a existat vreodata, in istoria ISJ, un personaj atat de blamat precum aceasta doamna!! Ma insel?
24
1
Profesionalism nu implica doar cunoasterea legislatiei, nici la acest capitol exceland. Va amintesc de momentul cand a dat primul concurs de adjunct si a picat la proba teoretica, iar Marcu promovase. Dar a promovat in anul urmator - 2016. Ea pare buna la legislatie doar pt, ca sunt ceilalti catastrofe. Iar schimbarea se face doar pt. ca i-a expirat mandatul, altfel mai statea. Nu este schimbata politic. Cu exceptia catorva prieteni, gen Nitu, Bucovala, Muscina, Sarivan, tot judetul se bucura. Nimeni nu e de neinlocuit, nu era Codreanu Dumnezeu. Sper sa vina un profesionist adevarat.
46
0
Ce sa mai distruga ca imaginea ISJ e deja praf??!! Daca tot doriti repararea imaginii , aduceti fetze noi, colegi de ai nostri, persoane charismatice, modeste si muncitoare, fara fumuri gen Ivan!
29
2
Un coleg al nostru dar si al lui Bachus deplange pe FB debarcarea Codrenei ca fiind epurare politica. Evident, nu e veridic, Codreanu a functionat bine mersi in toate regimurile! Iar lui Sorin Mihai ii propun sa demareze de urgenta - e cazul unui anume - si o EPURARE ETILICA!
31
2
Dobitoc sau dobitoaca, sugator sau sugatoare, ce oi fi, trebuie sa stii ca, la Kogalniceanu, Floriana a avut, in fiecare an cel putin, o clasa promovata integral la BAC - caz unic ptr invatamantul rural din Dobrogea - apoi s-a remarcat prin atmosfera de munca didactica de la Liceul din Kogalniceanu unde colegii profesori veneau de placere la job si vorbesc pozitiv de calitatile umane si manageriale ale Florianei!
24
5
In sfarsit o veste buna!! Se credea buricul pamantului ! Tipete, jigniri, umilinta, asta au primit profesorii constanteni din partea acestei doamnei! Iti era frica sa vii in inspectorat!
29
2
Toate aceste persoane care scriu numai lucruri urate despre duduia inspector cred ca au dreptate n or fi toti iresponsabili Oare ea ce zice ?doarme linistita ?familia ei ce spune copii ei sunt multumiti de asa ama model negativ Aveti grija ca marirea si pilele nu tin o vesnicie dar OMENIA DEMNITATEA sunt vesnice .Urat duduie n as vrea sa trec pe langa dumneata niciodata
25
2
O sa va convingeti si cu Petre Floriana.A distrus liceul si va distruge si Isj ul.
9
22
SLAVA DOMNULUI!!!!!! Credeam ca asta nu mai pleaca de acolo vreodata...
33
0
O penala si o corupta... In loc sa-si indeplineasca atributiile functiei pe care o ocupa, ea isi folosea puterea sa-si bata joc de oameni si de invatamantul constantean... Ca ea, mai sunt in ISJ cateva jeguri Bara, Nitu, Muscina
50
2
O schimbare binemeritata, indelung asteptata! Aici o mare parte din vina a avut-o Ministerul Educatiei care, fie alb, galben sau rosu, a tolerat maximum derapajele acestei doamne!
46
2
O infractoare cu multe dosare penale
42
1
Era, este si va fi o penala si o corupta!
38
1
Nitzoole, concediaza-ti ghicitoarea: n-a pomenit nimic de schimbarea asta neasteptata si nu iti zice nimic ca al tau are mintea, din ce in ce mai mult, la tinerica aia frumoasa aia careia ii zambea asa larg atunci......
34
0
Pe retele circula zvonul ca, drept compensare, va fi numita directoare la Calinescu! Sper ca este doar un zvon caci femeia asta va aduce cu ea scandalul, umilintele, aroganta si toate cele care au transformat-o in eroul negativ al invatamantului constantean!
37
4
Duca-se! E o zi istorica pentru invatamantul din Constanta!
48
1
O jigodie !! M.am " lovit " de ea de multe ori ! Sa ne intelegem : nu.i ajunge d.lui Gevat nici la unghia degetului mic !!! Chiar daca e toba de legislatie ... Caracter si compirtament de tot jegul .
53
2
Apreciez profesionalismul doamnei Codreanu dar nu-i inteleg ipocrizia si placerea de a sanctiona.
24
5
Stimata doamna, esti paralela cu realitatea. Ce legatura au astia din ISJ cu PSD? In ce lume traiesti?
11
7
Atatea dosare si reclamatii are nenorocita peste tot! De ce abia acum s-au gandit sa o dea jos?
50
3
Pe nebuna asta, ce plm mahh, alta persoana competenta nu mai exista in tot judetul??? Cine era asta??? Printesa lindicului???
39
5
Om potrivit la loc potrivit... Asta a fost doamna Codreanu.
4
61
O javra de femeie cu interese si multa nebuneala.
57
6
Si-a castigat fiecare functie prin concurs,comparativ cu alti pomanagii numiti de partide, gen Mihai Sorin, Miu Petrica. Dragomir trebuia inlocuita urgent. Codreanu a fost mana de fier a ISJ. A incercat Miu s-o ingenuncheze dar n-a reusit decat cu ametita de Dragomir.
14
60
VA ROG DIN SUFLET DACA SUNT OAMENI CU SUFLET MARE SA O DUCA PE ACEASTA FEMEIE LA UN TRATAMENT DE SPECIALITATE CA EA NU STIE SARACA CE SE PETRECE CU EA - ALTFEL O SA AJUNGA O BABA NEBUINA CARA TIPA SI DA DIN MAINI PE STRADA
62
7
Ironia sortii : pnl-ul a numit-o , pnl -ul o elibereaza din functie ! Nu , nu a fost profesionista doar era un pic mai rasarita decat incompetentii ei colegi. Cat despre educatie si caracter : 0 Se credea STAPANA INELELOR si trata ISJ ca pe mosia propie. Bravo , pnl !
60
2
colega, esti dintr-o realitate paralela!
53
5
Odihneasca-se in pace. Profesioniste pe dracu. Campioane ale marlaniei si ea si Nitu.
62
6
Codreanu, un profesionist desavarsit in ceea ce priveste legislatia invatamantului si aplicarea ei. Derapajele de atitudine sunt aproape insignifiante in raport cu mana de fier cu care a condus inspectoratul. In orice caz, vi se pare normal sa faci o astfel de schimbare in timpul examenelor nationale?? Sunt taaaare curioasa cine le mai descurca mintile obosite celor din ISJ, cine mai rezolva tot ce era de rezolvat, cum si in ce fel va veti mai adresa lor. Nu sunt nici admiratoare a doamnei sus mentionate, nici vreo cunostinta, sunt un om pur si simplu obiectiv. Trist.
10
70
pana nu dispar toate fomistele din psd, nu va fi nimic bun pt orasul nostru.
34
10
Bai, cum e viata! In 2017 gasca nebuna de la ISJ a incercat , prin controale la intimidare, sa o demita pe Floriana de la Liceul din Kogalniceanu desi scoala aceasta acea cele mai bune rezultate din ruralul constantean! Decapitarea nu a reusit iar acum, dupa 3 ani, roata s-a intors! Acum avem o sansa sa revenim la normal, Sorin Mihai trebuie sa tina aproape toata suflarea didactica din judet!
67
6
Plecarea Codrencei si venirea Florianei sunt doua mari castiguri pentru ISJ Constanta!
67
6
O femeie cu probleme de comportament evidente, judetul Constanta fiind singurul din tara unde directorii si cadrele didactice au fost umilite de aceasta individa si gasca ei! Domnul Miu a incercat sa scape de ea dar nu a mai avut timp.....Plecarea cucoanei e un mare pas inainte ptr invatamantul constantean!
85
5
O tipa controversata care va ramane in istoria ISJ, alaturi de Bucovala si Nitu, prin comportamentul urat fata de directorii de scoli si cadrele didactice din judet!
87
4
O tipa corecta.
18
65
In sfarsit Mai scapa invatamantul de o scorpie Cand mergea un parintea la ea in audienta avea impresia ca e inspectoratul lu ma sa Asemenea panarame nu au ce sa caute in invatamant Copiii nu au ce invata de la asemenea specimene
66
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272