REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
10.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Instanța a decis: biserica de pe trotuar, din Tomis Nord, poate fi demolată!

Instanța a decis: biserica de pe trotuar, din Tomis Nord, poate fi demolată!

Virgil STOIAN 6 iulie 2023 | 16:04 5184

Punct final în telenovela legată de biserica Izvorul Tămăduirii, cunoscută drept ”biserica de pe trotuar”. Magistrații din cadrul Tribunalui Constanta au decis respingerea apelurilor formulate împotriva sentinței Judecătoriei Constanța, prin care se hotăra desfințarea bisericii Izvorul Tămăduirii. Sentința a fost dată pe 6 iulie 2023 și este definitivă. Astfel, biserica poate fi oricând demolată.

Instanta a decis: biserica de pe trotuar, din Tomis Nord, poate fi demolata! Biserica Izvorul Tămăduirii

Vă reamintim că biserica a fost construită fără autorizaţie, fără ca terenul ocupat să fie transmis în proprietate de către municipalitate şi fără să se încadreze în normele PSI de siguranţă.

Ce spune minuta judecătorească

”Tribunalul Constanţa Secţia I Civilă Dosar nr. 14901/212/2022 Decide 06 iulie 2023 Respinge, ca nefondate, apelurile declarate împotriva sentinţei civile nr. 585/25.01.2023 şi împotriva încheierii din 03.11.2022, pronunţate de Judecătoria Constanţa în dosarul nr. 14901/212/2022. Obligă apelanta reclamantă Parohia „Izvorul Tămăduirii” Constanţa şi apelanta pârâtă Arhiepiscopia Tomisului, în mod egal, la plata către intimatul Primarul Municipiului Constanţa a sumei de 1300 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 06.07.2023.” potrivit minutei judecătorești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Progresisti nenorociți toate astea se întâmplă pt ca hastag reziștii au interzis continuarea lucrărilor la catedrala
1
10
ce o fi primit theo , ca sa darame biserica ? stanca ciprian cu curvetele de nevasta sa stiu !
2
1
Ce ai ma latraule? Ti au dat drumul din lesa?
2
13
Dar pe TEODOSIE"MA.CH.E" PETRESCU(PORCU MACEDON) nu l-a intrebat nimeni daca "MOSCOVA E DE ACORD CU demolarea bisericii ortodoxe construite lLEGAL pe trotuarul din Tomis Nord?". Vreti sa spuneti ca "INSTANTA DIN ROMANIA" e mai presus de "aparatoarea ortodoxiei globale" care este MOSCOVA, mai presus de RUSIA, de KREMLIN, mai presus de"Tsarul PUTIN"(care nu e atat de n.e.g.r.u cum il vede lumea, ca a si construit biserici, ce daca e CRlMlNAL DE RAZBOl CA HlTLER si ne ameninta cu APOCALlPSA BlBLICA prin razboi nuclear, deci facand o BLASFEMlE si "provocandu-L pe Dumnezeu", ce daca mai face si Putin un GENOClD, doua? Nu? A daramat Putin biserici? Nu a daramat, le-a poliet cu AUR, 'spuse TEODOSIE PORCU MACEDON printre soapte pline de scuipat, clantait de dinti si priviri de vipera insetata de"sange"de oricare fel'). Asteptam CONFIRMARE de la PUTlN si DUGHlN si"MAI MARII ORTODOXIEI GLOBALE"(deloc n.e.g.r.ii cum ii vede lumea, ar zice TEODOSKI). Cine e INSTANTA sa decida? E BECALI? E MOSCOVA?
26
3
Sa nu faci nimic concret timp de 21 de ani...tupeu si nesimtire. Trebuie sa dispara magazia cu cruce de acolo. Biserica este unde antimisul se gaseste. Restul este vrajeala pentru naivi. Baiul nu-i mutatul ci pierderea...vadului. Moarte-coapte babele erau baza acolo. Fara ele...viata e pustiu.
5
3
Să mă pupați in SALAMUS
3
13
Nu va e teama, vine shoshoaka si o sa grohaie, o sa se lege cu lanturi de cosmelie si nu se da batuta. O sa avem circ in urbe! Urmaresc cu interes.
13
6
Sa plateasca impozit ca noi toti si sa ramana unde este. Oh, dar vai, am uitat ca biserica nu plateste impozit. Ea vrea doar bani si atat.
13
4
Demolati biserici si lasati festivaluri satanice sa rasune la malul marii. Orasul asta o sa se scufunde ca Sodoma daca nu ne trezim noi constantenii. Apatrizii au inceput sa demoleze Constanta
13
18
PREMIERUL DIN PLASTILINA !!!
3
1
FACUTE DE SATANISTI SPURCATI
3
14
cu ocazia asta neimpozitatul de talhar teoINDOSie va face detergent la gura si va crapa de ciuda. da Doamne sa avem noroc. amin
15
3
Nu se va intimpla nimic se va demola fara galagie , in liniste si pace , DE Ce ? pentruca Theodosu a primit ceva la schimb ,ceva important ha ha ha ha ! Se va demola , si a luat ce a vrut !
6
5
Hai, acasă toată lumea! A fost un proces, este o decizie definitivă a instanţei, trebuie pusă în aplicare. Aşa funcţionează justiţia. Teodosie să-şi ia babele şi toată gloata de pupători de moaşte şi să înţeleagă odată că nimeni nu e mai presus de lege. Atunci când a câştigat procese i-a convenit şi i-a plăcut că legea s-a aplicat. Aşa trebuie să facă şi acum, chiar dacă nu-i convine. Iar dacă nu se supun nici el şi nici alţii şi încep cu scandal şi cu proteste PE DOMENIUL PUBLIC, există şi alte metode prin care poliţia poate aplica (din nou) legea.
27
4
Dumnezeu vede si rezolva dupa fapta si rasplata!mai devreme sau mai tirziu!amin!
9
21
instantza de co'stantza parca era in greva. O fi fost urgentza.
10
2
Biserica este formata din oameni, nu din beton. N-o spun eu, ci Biblia. Instanta a dat o decizie corecta, fara frica enoriasilor sau a blestemelor.
28
4
Legatura cu Dumnezeu o faci de oriunde. De pe munte, de acasa, din padure. Dumnezeu te aude oricum de oriunde, nu are nevoie de intermediari ca sa te auda. Biserica nu are absolut NIMIC de aface cu adevarata credinta. Punct.
29
5
Si cu cotetul de mai sus din benzinaria petrom
27
3
O sa zbiere Macedon Porcu, alias Theodosie Petrescu, de va face spume la gura.
26
6
Cum sa numesti grajdiul ala biserica,dar daca aduce venit pentru S.P.G.O.V.E.A.N.u nu conteaza
28
8
Doamne ajuta !
21
3
bu cred, si nu am vazut in cta vreodata 1 besereca , de mon tata, asta e chiar o p******e de baraca, si aia de langa petrom tomis nord, care i soarta ei, snagoveanulee
27
5
Au uitat de cotetele de la Casa de Cultura
33
5
Poate sau trebuie?
23
3
INSTANȚA A DECIS. DE CE INSTANȚA NU A DECIS ȘI IN CAZUL VRABIE ȘI AU AMÂNAT SENTINȚA PÂNĂ PE 17 AUGUST. SUNA CUMVA A FAVORIZAREA INFRACTORULUI DOVEDIT SI CONDAMNAT LA 1 AN SI 7 LUNI CU EXECUTARE? HOȚII SUNT PROTEJAȚI DE LEGE, DE CEI CARE TREBUIE SA APLICE LEGEA. TRIST. ASA CUM AU DECIS PENTRU DEMOLAREA BISERICII AMPLASATE ILEGAL, AȘA TREBUIA CONDAMNAT ȘI VRABIE LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515