REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Insula Ovidiu, locul unde se relaxează VIP-urile Constanţei

Insula Ovidiu, locul unde se relaxează VIP-urile Constanţei

Replica API 23 iunie 2011 | 00:00 2732

Exotism

Exotism

Nu foarte multă lume ştie despre insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol şi despre ceea ce poate oferi aceasta, despre modul cum se poate ajunge acolo şi ce anume vor găsi la destinaţie "exploratorii" de insule. Aşadar, pentru iubitorii de plimbări pe lacul Siutghiol, cu destinaţia Insula Ovidiu, vizavi de Casino Mamaia- la Debarcader, turiştii sau localnicii pot să găsească răspunsul la aceste întrebări. Pe insula Ovidiu, o raritate pentru România fiindcă nu multe lacuri au şi insule funcţionale, se poate petrece o zi sau o după-masă liniştite.

Reprezentantul acestui complex turistic a dorit să facă precizări referitor la transportul până la insula Ovidiu şi ce anume oferă aceasta vizitatorilor. Menţionăm că în prezent pe lângă cele două restaurante cu specific pescăresc de pe insulă, vizitatorii se pot bucura şi de o grădină zoologică. "Noi oferim toate serviciile, începând cu transportul (plimbarea pe lac până la insulă), distracţie, preparate culinare deosebite la preţuri accesibile. Beneficiem de două ambarcaţiuni: vaporul mai mare, cu restaurant şi tot confortul pentru un număr mare de clienţi şi o ambarcaţiune mai mică ce asigură doar transportul până la insulă. La insulă sunt două locaţii deschise: un restaurant şi o terasă ţărănească. Meniul este tradiţional şi de peşte în cea mai mare parte. În plus, pentru copii se găseşte acolo o grădină zoologică, cu foarte multe păsări, intrarea fiind gratuită. Nu se percepe nici o taxă pe insulă, nici pentru intrarea la zoo, nici pentru accesul în zona de relaxare, se plăteşte doar consumaţia de la restaurante. În ultima perioadă am fost ocupaţi cu copiii, fiincă organizăm şi petreceri şi mese festive, iar în perioada următoare vom organiza mese şi petreceri pentru firme", a precizat, pentru "Replica" de Constanţa, Cristina Gheorghiţă, directorul de marketing al insulei Ovidiu. Precizăm că plimbarea cu vaporul costă 20 de lei, iar atmosfera de pe insulă este perfectă pentru cei care doresc discreţie într-un loc mai retras. Conform informaţiilor primite din partea reprezentanţilor de la debarcaderul din Mamaia, foarte multe VIP-uri locale, dar nu numai, au ales şi aleg locaţia Insula Ovidiu pentru petreceri sau pentru "evadare" într-un loc relaxant.

Anca MAXIM

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369