REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Insulița din Mangalia, plină de gunoaie!

Insulița din Mangalia, plină de gunoaie!

Replica API 28 martie 2022 | 00:04 2244

Zona Insuliței din Mangalia arată ca o groapă de gunoi. Locuitorii comozi, care au efectuat lucrări de construcții în zonă, și-au debarasat de gunoiul rămas, aruncându-l în mijlocul insuliței. Contactat fiind de reporterii Replica, primarul localității Mangalia, nu a răspuns apelului telefonic al acestora. Ca de obicei!

Orașul Mangalia este bine cunoscut ca loc de relaxare pentru mulți dintre turiștii ce vin an de an în plin sezon estival. Atât acesta, cât și stațiunile care îi aparțin găzduiesc mii de turiști și le oferă acestora clipe de neuitat la malul mării. Chiar dacă doar câteva luni ne mai despart de sezonul estival al anului 2022, iată că, o zonă a orașului Mangalia se găsește a fi groapă de gunoi pentru locuitori.

Insulița Mangalia găzduiește în acest moment mormane de resturi aruncate la voia întâmplării de unii locuitori ai orașului. Locul care cândva bucura privirile trecătorilor, astăzi arată ca un loc părăsit și lipsit de viață.

Se pare că, în urma unor lucrări de construcții efectuate în zonă, oamenii s-au debarasat de resturile de BCA și ambalaje chiar în mijlocul Insuliței.

Trecătorii au rămas înmărmuriți la priveliștea dezolantă a zonei. Aceștia au declarat că, persoanele care au aruncat gunoiul acolo și-au făcut un obicei din acest lucru.

O locuitoare a orașului Mangalia a precizat că, dacă poliția locală ar trece mai des prin acea zonă, ar aduce mai mulți bani la bugetul local în urma amenzilor contravenționale aplicate celor care nu au respect față de natură.

Sincer, de câte ori a fost curățat locul acela, imediat după, s-a umplut la loc. Nu a existat respect nici față de natură, nici față de cei care au curățat din urmă. Acum doar cei de la salubrizare mai pot face lumină acolo, pentru că sunt tone de gunoi, tot ce au scos din casă. Dacă poliția locală ar trece mai des prin zonă, ar face bani frumoși la bugetul local”, a declarat o locuitoare a orașului Mangalia.

Radu Cristian, primarul localității Mangalia

Reporterii Replica de Constanța au încercat să contacteze primarul orașului Mangalia, Radu Cristian, dar acesta nu a răspuns apelului telefonic.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mahalangalia are ce merita, dupa locuitorii si turistii sai, inclusiv acest avorton politic radu muc cel mic bun de nimic. Hai siktir
0
0
am avut de ales intre jegul de radu si murad care ar fi umplut mangalia de rubedenii si moschei.Hai dracu sa gasim un om simplu si la locul lui pe care sa-l votam peste 2 ani.Si la fel si la consiglieri.Nici un vot ptr. partide doar ptr. independenti
0
0
mangalia e un gunoi.sa vedeti saturnul betonat si cimentat,neptunul,olimpul,venusul un gunoi.bouarul ala de la mera a taiat mestecenii si a pus betoane.primari inculti dar hoti,frate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272