REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întâlnire de gradul zero! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, prezenți la același party

Întâlnire de gradul zero! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, prezenți la același party

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 00:00 455

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a ajuns la final în urmă cu câteva săptămâni bune, dar se pare că universul îi tot aduce împreună. Deși ea părea că iubește din nou și că noul partener de viață o răsfață cu tot felul de cadouri, se pare că la party-uri are parte tot de fostul. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au dat nas în nas la o petrecere.

intalnire de gradul zero! Ramona Olaru si Catalin Cazacu, prezenti la acelasi party

„Dacă e golancă, mai devreme sau mai târziu o să îi placă florile ... vorba aia ... bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a fost mesajul publicat de Cătălin Cazacu pe InstaStories, la scurt timp după ce Ramona Olaru a sugerat că relația dintre ea și prezentatorul Antena Stars a ajuns la final. Ulterior, cei doi și-au mai adresat înțepături în mod indirect în mediul online, însă părea că asistenta de la Neatza și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cum se face, cum nu se face, iată că, în această seară, foștii iubiți sunt prezenți la aceeași petrecere care are loc în Capitală.

Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Îmbrăcată sexy, Ramona Olaru nu a lipsit de la petrecerea de fițe organizată în Capitală. Asistenta de la Neatza a fost prima care a făcut publice imagini de la party-ul la care, aproximativ o oră mai târziu pare că și-a făcut apariția și fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, sau cel puțin așa deducem din postările pe care cei doi le-au făcut pe InstaStories.

Cei doi foști iubiți și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni, dar se pare că universul îi tot aduce împreună. În descrierea unei fotografii pe care a publicat-o cu puțin timp în urmă, Ramona Olaru a scris un mesaj care pare să fie cu trimitere la bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

”Dar baby? Pari fericit ...”, a scris Ramona Olaru pe Instagram în descrierea fotografiei în care a pozat extrem de sexy.

Cătălin Cazacu, despre pasul important pe care îl va face în cariera sa

În urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Cătălin Cazacu a vorbit despre un nou capitol din viața sa și anume acela că s-a înscris la o școală de piloți.

”E foarte greu, pentru că sunt la început. Eu două zile pe săptămână le am ocupate, pentru că sunt continuu acolo. Deocamdată sunt la partea teoretică, care este foarte, foarte grea. Eu am terminat Facultatea de Automobile Rutiere și sunt inginer de meserie, pot spune că este de zece ori mai greu decât ce am făcut în facultate. Poate și prin prisma faptului că de mai mulți ani nu am mai învățat. Sunt fascinat de ce învăț acolo, îmi place foarte tare. Abia aștept și, dacă lucrurile merg bine și mă țin la modul la care mă țin acum, eu sper ca undeva, în vară, spre sfârșitul verii, să am licența de pilot. De pilot privat, voi putea pilota doar avioane în scopuri private, nu comerciale”, a declarat, în exclusivitate, Cătălin Cazacu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218