REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Întâlnire oficială între judecătorii constănțeni și cei din China, la Constanța

Întâlnire oficială între judecătorii constănțeni și cei din China, la Constanța

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:42 456

La sediul Tribunalului Constanța a avut loc o întâlnire oficială, joi, 22 noiembrie a.c., între judecători din cadrul Curții Maritime Ningbo – Republica Populară Chineză și judecători ai Tribunalului Constanța, specializați în cauze civile și penale în materie maritim-fluvială.

În cadrul întâlnirii s-au discutat probleme privind organizarea sistemelor judiciare român și chinez, cu aplicabilitate practică ân ceea ce privește materia dreptului maritim atât din România cât și din Republica Populară Chineză. S-a făcut un schimb de informații în legătură cu specificul judecării clauzelor maritime cât și cu soluționarea acestora sau punerea în executare a hotărârilor judecătorești, în cele două state, apte să ofere o perspectivă practică în materia dreptului maritim pentru judecătorii celor două instanțe.

Instanța română a fost reprezentată de judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, președintele Tribunalului Constanța, judecătorul Lucian Lică, președintele Secției Penale și judecătorii Monica Laura Tănase, Luminița Dan și Adrian Oprea.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LingCeaPuc si NamUnCoi au discutat urmatoarele aspecte cu partea romana: ting tong ting tong ting tong. Masa si dansul binenteles la China Mall, unde s-a servit caine de maidan.
1
0
Luati exemplul lor cum sunt executati infractorii in targ!
1
0
initiativa laudabila. Judecatorii chinezii vor sti de acum in colo sa-i faca scapati si pe-ai lor politicieni.
3
0
si ce plm au discutat...?!? cum il faceau scapat pe mascarici si pe umflatul betivan ?!?
4
0
in china le zice partidul ce sa faca iar in rrromanica zic interlopii si pesedeul ce sa faca. Si la unii si la altii muie cu mult cacat !!!
4
1
PROPUN ca cei din China sa ramana, iar cei de aici sa mearga in China.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212