REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Întâlnirile selecţionerilor cu jucătorii au loc în mediul online

Întâlnirile selecţionerilor cu jucătorii au loc în mediul online

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 804

Întâlnirile selecţionerilor cu jucătorii de la loturile naţionale şi cele între antrenorii federali şi membrii Comisiei Tehnice şi tehnicienii formaţiilor care dau jucători la naţională au loc în mediul online, prin intermediul videoconferinţelor.

"Din cauza situaţiei cauzate de pandemia COVID-19, juniorii şi junioarele de la echipele naţionale pot interacţiona cu membrii staff-ului doar prin intermediul unui device, fie că este vorba de laptop, tabletă sau telefon. Însă ei sunt în permanenţă în contact cu antrenorii, preparatorul fizic şi staff-ul medical, având programate întâlniri virtuale în fiecare săptămână. Pe lângă sesiunile din cadrul programului Football Management Skills, în care specialişti FRF realizează prezentări pe diferite teme, de la relaţia cu media şi activitatea în social media, până la mental coaching, nutriţie sau integritate, tricolorii primesc programe de pregătire şi chiar analizează viitori adversari din campanii de calificare", se arată într-un comunicat de presă al FRF.

Iniţiativa a aparţinut directorului tehnic FRF, Mihai Stoichiţă.

"Ne aflăm aici pentru a ajuta toate cluburile, intrăm în contact cu antrenori, cu şefi ai centrelor de copii şi juniori din ţară, şi încercăm să le împărtăşim din experienţa noastră, mai ales în această perioadă dificilă. Sunt discuţii ample, dezbatem situaţia fotbalului nostru şi încercăm să venim în ajutorul celor care au nevoie în teritoriu. Prin intermediul videoconferinţelor îi punem în contact cu specialiştii noştri pe teme medicale, pregătire fizică şi mentală, pentru ca împreună că îi susţinem pe jucători să poată trece mai uşor peste obstacolele cauzate de încetarea activităţii fotbalistice", a spus Mihai Stoichiţă.

În cadrul unei videoconferinţe cu jucătorii naţionalei U15 şi antrenori de la cluburi, Mirel Rădoi le-a împărtăşit celor mai tineri tricolori din experienţele sale.

Managerul sportiv al loturilor de juniori, Lucian Sănmărtean, afirmă că jucătorii pot fi ajutaţi în această perioadă dificilă prin aceste întâlniri: "Este o perioadă pentru care nimeni nu se poate pregăti dinainte. Suntem în contact cu jucătorii, cu cluburile pentru a împărtăşi din expertiza noastră şi a depăşi cu bine această situaţie. Este important ca jucătorilor să le fie alimentată disciplina pentru a putea reveni mai uşor în programul normal, iar antrenorii să aibă toate informaţiile pentru a-i ajuta în acest parcurs", conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272