REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INTERCEPTĂRI în dosarul bărbatului care-și punea SOȚIA să se PROSTITUEZE!

INTERCEPTĂRI în dosarul bărbatului care-și punea SOȚIA să se PROSTITUEZE!

Replica API 8 iunie 2021 | 00:07 14704

Oamenii legii au declanșat cercetările în cazul unui bărbat din Medgidia, care ar fi avut mai multe fete pe care le punea să se prostitueze în străinătate, între care și propria soție. În cauză au fost efectuate interceptări și s-a lăsat cu percheziții domiciliare. Bărbatul ar fi făcut, astfel, rost de zeci de mii de euro. Este vorba despre Vasile Marius Negrilă, care a fost condamnat de către instanța de fond, adică Judecătoria Medgidia, la 3 ani cu executare. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 2.12.2021.

foto: adevărul.ro

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2010 – iulie 2016, în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Vasile Marius Negrilă a determinat-o pe soția sa să practice prostituția pe teritoriul Italiei și Spaniei și a obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării acestei activități, fiind destinatarul unor transferuri bancare în sumă totală de 70.314 Euro.

Astfel, în fața organelor de cercetare penală, soacra inculpatului a declarat că fiica sa practică prostituția pe teritoriul Italiei, la îndemnul și de frica soțului acesteia, banii obținuți fiind trimiși în țară pentru susținerea financiară a familiei. Deși a negat că ar practica prostituția, soția inculpatului a arătat că lucrează de circa 4 ani în Italia, iar banii obținuți (din diverse activități de menaj și colectare deșeuri) îi trimite în țară prin transfer bancar (la agenții de profil din raza orașului Cernavodă și a municipiului Călărași).

În cauză au fost efectuate cercetări, au fost audiați mai mulți martori și s-a luat legătura inclusiv cu autoritățile din Italia, acolo unde femeia a fost depistată, de mai multe ori, că practica prostituția.

Interceptări: Du-te, fă, în ... mea. Te iubesc, zâna mea!

Oamenii legii au efectuat interceptări în cauză. În cadrul acestor discuții, se fac trimiteri directe la activitatea de pe urma căreia inculpatul a beneficiat de aceste foloase patrimoniale, și anume practicarea prostituției de către martoră, inculpatul insistând să continue activitatea. De asemenea, între cei doi au loc numeroase schimburi de replici pe fondul unor neînțelegeri legate de modul în care inculpatul cheltuiește banii trimiși în țară de soția sa, respectiv pe distracții și jocuri de noroc Vasile Marius Negrilă: 150 euro, nu puteai să-mi pui, bravo!!!!!!

Soția: De unde măi, nebunule?!

Vasile Marius Negrilă: A, strânge acolo, strângeți-i, acolo mânca-mi-ai capu’!!!!!!

Soția: Lasă că nu strâng, lasă că oricum vin acasă, stai cuminte !!!!!!

Vasile Marius Negrilă: Mă p*** pe tine și pe banii tăi și pe morții tăi!!!!!!

Soția: Tu trăiești cu impresia că eu am bani ascunși, că am bani de o parte, că am bani și că nu mai vreau să-ți dau, să te ajut. Tu știi foarte bine cum e treaba aicea, ai promis după o zi pe alta că dai banii la om.

Vasile Marius Negrilă: Asta e. Nu-i nimic. Nu cred că te-am mai deranjat așa cu banii. Mai trimite și mie niște bani.

Soția: Nu ai de ce să mă deranjezi, că nu am bani.

Vasile Marius Negrilă :Da, când ți-am spus eu ție să-mi trimiți și mie, bani să am și eu bani de țigări în buzunar, ai spus nu se poate nici, nimic pe săptămână.

Soția: Păi de unde? M-ai întrebat dacă am țigări. De unde să-ți trimit? M-ai întrebat că de trei zile îmi cumpără lumea țigări și mâncare?

Vasile Marius Negrilă: Păi cu ce îți crești tu copilul dacă vii acasă?

Soția: Mă duc la muncă!

Vasile Marius Negrilă: Păi, până te duci tu la muncă, cine te ține? Te simți bine să auzi să mă bage lumea în spitaluri?! Te simți bine atunci să pună camătă la bani?

Soția: Nu, mă, nici așa, nici așa…

Vasile Marius Negrilă: Și cum fac? Păi, de când nu mai stai tu la program? Cât ai tu ciclu’?

Soția: Băi…

Vasile Marius Negrilă: Două luni ai tu ciclu? ... Și ieri ce probleme ai avut de nu ai muncit?

Soția: De ce să le facă? Dacă tremură carnea pe tine? Ia mai lasă-mă dracu’, de unde vrei să-și trimit dacă nu am. De aia m-ai lăsat aici cu japca, ca să facă tu ce vrei tu.

Vasile Marius Negrilă Câți bani mi-ai pus tu mie, fă? Sărăcio! Da’ fă, du-te-n p*** mea și vezi că până mâine la 12:00 să-mi pui și mie bani. Hai! Te pup și te iubesc mult, zâna mea

Ia astfel de discuții au tot avut loc. Negrilă a fost trimis în judecată pentru proxenetism, iar pe 21.04.2021 a fost condamnat, de Judecătoria Medgidia, la 3 ani cu executare. Acum urmează să se judece apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mergeti la Galati si la Braila acolo toate sant la club in Sania puse de soti !
0
0
la mangalia Vasilica Raducu Serif toti baga nevestele la treaba Raim o baga pe Jojo
0
0
Nu a facut gresala omu,el le a facut le a crescut si cred ca si le a facut niste analize mai a profundate.Si a constatat ca asta-imunca cea mai potrivita pentru ele.Acuma o fi luat de baza ca e si cea mai veche meserie din lume si cu traditie si se pot castiga si bani frumosi.
1
0
sa moara ce am mai scump, ca o dau si eu ca astia, cum sa vorbesti asa cu femeia si aia tot sa se duca sa iti produca?!?!?!?! hahahah
3
2
Asa fac si pestii din km 4-5 Velicu Manuta Bidi Placinta Vira Birlic Calu Oaie...identic ca asta, si dupa aia stau cu ele la masa si le mai fac si copii
7
4
Asa e si piron nicu piron madalin si lefterica daniel de la cernavoda care isi trimit nevestele la treaba
8
1
Le plac vagabontii si jmecheriile de cartier
10
3
asa e viata , de bunde bani pentru familie
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102