REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Interlopii acuzați de la crima de la Padina vor fi duși la expertiză psihiatrică

Interlopii acuzați de la crima de la Padina vor fi duși la expertiză psihiatrică

Andreea CONDURACHE 13 februarie 2024 | 09:16 807

Aflați în arest preventiv, suspecții crimei de la Padina vor fi supuși unei expertize psihiatrice. Bărbații sunt frați și cel mai tânăr dintre ei are 19 ani. Arma crimei nu a fost încă găsită.

Interlopii acuzati de la crima de la Padina vor fi dusi la expertiza psihiatricaunul dintre suspecții în cazul crimei de la Padina

Cei trei suspecți în cazul crimei de la hotelul de lux din Padina, plin de vedete, au fost arestați preventiv ieri. Ei au încercat să îi convingă pe judecători că l-au înjunghiat pe bărbatul care le-a căzut victimă în legitimă apărare.

Eu vor fi supuși unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă au avut discernământ la momentul crimei.

Cel care ar fi dat lovitura care l-a ucis pe bărbat este Marian Laurențiu, zis și Solomon. Alături de el la petrecerea din Padina se aflau și Luis Fabian și un alt apropiat, Armando Fabian. Surse din anchetă spun că cei 3 suspecți fac parte dintr-un clan interlop din București. Este vorba despre clanul Fabian. Ei ar mai fi fost vizați și de alte anchete, pentru trafic de droguri, proxenetism și cămătărie.  

De asemenea, vor fi audiați sau reaudiați martorii care au fost la hotelul unde a avut loc crima.

Cei trei acuzați au depus contestație la măsura arestului preventiv și cer să fie eliberați.

Pe de altă parte, polițiștii continuă căutările pentru a găsi arma crimei, maceta cu care a fost înjunghiat mortal bărbatul de 41 de ani. Victima petrecea alături de familie la hotelul din Padina. Bărbatul de 41 de ani era patronul unei firme de pază. Întregul scandal a izbucnit după ce suspecții au făcut comentarii deplasate la adresa soției victimei, iar acesta ar fi sărit la bătaie, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deshi se spune ca cel ucis de fii vrajitoarei era membru unei bande de interlopi,interlopi care se pregatesc sa razbune moartea tovarashului lor,deci nu conteaza ce spun judecatori,ishi revolva tziggani problemele intre ei dupa legea taborului sau ce alte legi nescrise mai au salbatici ashtia aterizatzi in Romania.
2
0
Bai ati innebunit? Ce expertiza? Direct in parcul rece cu horacaii astia.
4
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
5
0
In curand clanurile de... indieni aclimatizati, sa le spunem asa, vor conduce romania. Nu vom mai putea iesi pe strada de frica. Cu concursul politiei si ai judecatorilor, astia fac ce vor . Tara se va numi rromania .
7
1
Îi scoate că sunt nebuni și primesc două săptămâni cu suspendare
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369