REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Interlopul care l-a bătut pe Gabi Stan nu reușește să scape de controlul judiciar

Interlopul care l-a bătut pe Gabi Stan nu reușește să scape de controlul judiciar

Mirela PASCAL 11 octombrie 2022 | 00:00 18859

Meshah Suhaib Abdel Naser,  iordanianul care are statut de refugiat în România, este implicat într-un amplu dosar de trafic de persoane, fiind trimis în judecată în 2019. În prezent, Suhaib este sub control judiciar și se chinuie, de ceva timp, să scape de măsură, semn că își dorește să plece din țară. Numai că, magistrații îi resping cererile pe bandă rulantă. Suhaib este aceeași persoană care s-a bătut cu fostul viceprimar al Constanța, Gabi Stan, pe o plajă de fițe din Mamaia, din pricina unei fete.

În 2016, Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constanței, și Suhaib, fost pretendent la inima Danielei Crudu în emisiunea ”Burlacul”, au fost protagoniștii unui eveniment desprins parcă din filmele de la Hollywood. Mai exact, între ei a avut loc un episod violent, conturat, de unul ca fiind extrem, iar de celălalt ca fiind... ”ca între bărbați”.

Din cauza unei domnișoare, fostul viceprimar, alături de alți amici de-ai săi, l-au cotonogit bine de pe o plajă de fițe din Mamaia.

Gabi Stan

Suhaib

Acuzat de trafic de persoane!

Suhaib e acuzat de procurori că ar fi recrutat o tânără de 20 de ani pe care ar fi obligat-o să practice prostituția. În perioada ianuarie-martie 2019, fostul concurent de la ”Burlăcița” i-ar fi facilitat tinerei transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său. Conform surselor citate, iordanianul ar fi câștigat aproximativ 6.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a tinerei.

Suhaib, alături de Cruduța

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La lupte tatareşti
2
0
Cum toata prostimea se va lua de Gabi Stan trebuie mentionat ca se observa usor ca arabul voia sa faca trafic de persoane si viceprimarul l a altoit , probabil i a furat gagica si a bagat o pe treaba.
5
6
sunt niste nemernici mizerabili care trebuie starpiti de pe fatza pamantului.
3
4
gabi stan si iordanianul nu s-au inteles intre ei ca pesti. Iar tziganul stan nu are fatza sa se puna cu nimeni dacat cu gorilele din spate ale securitatii mwiste.
11
0
pai gabi a spus tot deaia a scapat, astia l-or ierta acum cand ies?
6
0
De ce avea manusile de box in maini?
2
1
are gabi stan, lingaul numarul unu al clanului mazare.
8
0
Mai ziaristilor cred ca voi nu stiti si nu aveti cunostinte,de acest Escroc de Gabi Stan,nu stiti ca era in echipa lu Mazare,Bandidul si cine le plasau fetite.Jucati si voi cu cine va mai da crezamant.
11
0
Ia ghiciti voi cum a scapat gabi stan cel mai mare lingau al lui mazare de parnaie...pai turnand tot la dna,era cel mai mare sifon din primarie pe toti ia dat in gat
19
0
Mai trăiește rahatul ăla p*****l de Gabi Stan?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272