REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera, gest disperat, în pușcărie

Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera, gest disperat, în pușcărie

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 1613

Condamnat la 8 ani și jumătate, pentru că a încercat să o omoare pe nevasta unui rival sub nasul unor jandarmi impasibili, interlopul Franco Kalu și-a amintit că are o boală mai veche și a cerut să fie lăsat în libertate, pentru a se trata cum se cuvine.

Interlopul care s-a pozat in pat cu Otilia Bilionera, gest disperat, in puscarie

Descoperind că timpul trece greu după gratii și conștient că mai are șapte ani până când i se vor deschide porțile pușcăriei, Francisco Gabriel Pascu, alias Franco Kalu, interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul apoi se poza romantic, în pat cu Otilia Bilionera, a început să aibă probleme de sănătate. Astfel, interlopul a cerut întreruperea pedepsei, iar decizia judecătorilor depinde de raportul întocmit de specialiști, în urma unei expertize medico-legale.

„Se emite adresa la locul de detenţie pentru a comunica acte/înscrisuri medicale din care sa rezulte daca petentul este in evidenta cu afectiuni medicale/cronice si o copie a MEPI in executarea căruia se afla acesta. Se emite adresa către locul de detenţie pentru a ne înainta o declaraţie a petentului din care să rezulte dacă a formulat cererea de întrerupere a executării pedepsei, dacă şi-o menţine şi dacă este de acord cu efectuarea expertizei medico-legale”, a dispus instanța.

Franco Kalu, ex-iubitul Otiliei Bilionera, a fugit din țară la scurt timp după ce a fost acuzat de tentativă de omor și a fost capturat cu greu, în America Centrală. Franco a fost implicat în mai multe scandaluri sângeroase și a fost acuzat că a răpit oameni și i-a torturat, zdrobindu-le oasele și zburându-le dinții cu ciocanul. Una dintre victimele lui Franco a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi asasini la „intervenţie”, ca să fie siguri că o omoară pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.

Anul trecut, fostul iubit al cântăreței Otilia Brumă a fost condamnat pentru tentativă de omor. „Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței, atacată de interlop la Curtea de Apel, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca era pe vremea lui Tepes Voda,era tras in teapa si sa ii iaseau ochii ca la melc! In tarile arabe, i se taiau mainile ca sa nu mai faca niciodata ce a facut si i se scoteau ochii ca sa nu poata mai dea "ochii cu victimele". Oricare din aceste metode era mai buna pentru acest specimen...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212