REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

INTERNAT la SPITALUL de PSIHIATRIE după ce şi-a terorizat VECINUL

INTERNAT la SPITALUL de PSIHIATRIE după ce şi-a terorizat VECINUL

Replica API 17 iunie 2021 | 10:10 1883

Tudoraş Dobre a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare. Acesta este acuzat un vecin că i-a spart geamurile locuinţei, l-a ameninţat şi a pătruns în curtea lui fără acord. Momentan, inculpatul este internat la Spitalul de Psihiatrie pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, având probleme psihice.

Cum s-au petrecut faptele

Prima faptă comisă de inculpat a fost pătrunderea în curtea unei vecine şi spargerea a două geamuri, pe fondul unui conflict anterior avut cu socrul acesteia. Tudoraş Dobre a intrat în curte înarmat cu un par, proferând ameninţări la adresa socrului însă s-a mulţumit să spargă 2 geamuri şi apoi a părăsit curtea. A doua ispravă s-a lăsat tot cu geamuri sparte, de data aceasta inculpatul folosind 2 sticle cu care a reuşit să spargă 2 ferestre, şi de data aceasta intrând în curte fără acordul proprietarului. Casa victimei pare a fi fost blestemată, Tudoraş Dobre spărgând alte două geamuri la aceeaşi locaţie ca şi primele două dăţi. De data aceasta însă, inculpatul a intrat în curtea victimei înarmat cu o furcă ameninţând proprietarul casei cu moartea. Victima a declarat că îi este frică de inculpat, ştiind că are problem psihice, fiind internat de mai multe ori la Palazu Mare. Mai mult decât atât, inculpatul şi-ar fi tăiat, în urmă cu mulţi ani, în mod intenționat, mâna stângă cu un bomfaier.

Ce a spus instanţa

Instanţa a dispus încetarea procesului penal ca urmare a retragerii plângerilor de către persoanele vătămate. De asemenea, va menține internarea medicală provizorie a inculpatului Tudoraş Dobre până la însănătoșire sau până la ameliorarea stării sale de sănătate. Sentinţa a fost comunicată în data de 12 mai şi nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212