REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
15.7° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Internațional român, aproape de transferul carierei - Interes din Premier League pentru acesta

Internațional român, aproape de transferul carierei - Interes din Premier League pentru acesta

Virgil STOIAN 15 septembrie 2023 | 00:00 674

De când a fost transferat de italienii de la Genoa, cariera lui Radu Drăgușin a luat-o pe un trend ascendent. Fotbalistul este om de bază la echipa din Serie A, dar și la naționala României și este o chestiune de timp până când va prinde un transfer uriaș, anunță impresarul acestuia.

International roman, aproape de transferul carierei - Interes din Premier League pentru acesta

Radu Drăgușin, urmărit de echipe din Premier League

Radu Drăgușin este la ora actuală unul dintre cei mai în formă fotbaliști români.

Fundașul în vârstă de 21 de ani i-a impresionat pe cei de la Genoa, care au activat în vara acestui an clauza de cumpărare definitivă a acestuia de la Juventus pentru suma de 5.5 milioane de euro.

Internaționalul român a fost punct în echipa care a obținut promovarea în Serie A și este și în prezent titular incontestabil la Genoa în acest sezon.

Evoluțiile bune de la Genoa i-au adus selecția la echipa națională de fotbal a României, iar fundașul a confirmat forma bună și sub tricolor.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a confirmat pentru Prosport că discută deja cu mai multe cluburi din Premier League care sunt interesate de internaționalul român și că Genoa visează deja să obțină bani frumoși de pe urma acestuia.

„Sunt deja discuții avansate cu cluburi din Anglia! Vorbim des, am făcut-o și după meciul cu Kosovo. Din Premier League, evident (n.n. discuțiile)! Primesc mereu mesaje, Radu a fost lăudat și după acest meci. Important pentru Radu este însă să joace acum meci de meci la Genoa în Serie A, după cele 45 de partide în care a fost titular anul trecut.

Vedem în iarnă ce se va întâmpla cu Radu! Putem să facem atunci transferul și să continue până în vară la Genoa. Noi așa ne dorim. Acum, Genoa vrea pe el o sumă între 35 și 40 de milioane de euro.” - a transmis acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468