REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Intervenția misterioasă pe care și-a făcut-o Loredana Chivu

Intervenția misterioasă pe care și-a făcut-o Loredana Chivu

Valentina CAMARA 19 noiembrie 2022 | 00:00 1565

Loredana Chivu face din nou o schimbare, însă de data aceasta este ceva special. De curând, WOWbiz a luat legătura cu frumoasa vedetă, pentru a afla dacă ține Postul Crăciunului și dacă este o persoană credincioasă. În acest context, blondina ne-a dezvăluit că de obicei ține post, deoarece crede în Dumnezeu, însă în momentul de față va fi dificil, deoarece se află într-o recuperare.

Loredana Chivu

Nu a dorit să dea prea multe detalii despre intervenția pentru care a fost nevoită să plece în străinătate, însă tot ce știm este că după un val de critici asupra ei, despre faptul că ar fi pus câteva kilograme în plus, Loredana a decis să plece în afara țării și să își facă o intervenție, după care are nevoie de recuperare.

"Eu țin post, doar că sunt într-o recuperare acum și o să fac tot posibilul după ce îmi revin din recuperare să țin post. Nu am postat nimic despre asta, e ceva mai personal să spun așa.

O să vorbesc despre asta la momentul potrivit. Încă nu vreau să spun despre ce este vorba. Sunt bine, doar că momentan nu sunt în țară.", a dezvăluit Loredana Chivu.

Loredana Chivu, singură, dar curtată

Loredana Chivu a pus toți internauții pe jar, după ce a afirmat că este singură și nu își dorește prea curând vreo relație. Astfel, WOWbiz.ro a contactat-o să afle mai multe despre viața amoroasă a vedetei. Chiar dacă este singură, admiratorii nu au dispărut de pe radar. Loredana ne-a dezvăluit cine îi oferă cadouri și cum este normal ca un bărbat să curteze o femeie. Fetelor, luați notițe!

"Toată viața mea am fost curtată, am primit flori, cadouri, pentru că așa trebuie să curtezi o femeie. Asta este normalitatea pentru mine. Sunt gesturi drăguțe, care arată respect, dar nu trebuie să primești nu știu câte cadouri de la un bărbat ca să îți arate intențiile lui. Aș vrea să transmit că a fi singur este un lucru și singurătatea este alt lucru. A fi singur nu este o problemă, din contră ai mai mult timp pentru tine, să îți dai atenția de care ai nevoie, pe care cândva ai neglijat-o și e un timp de calitate pe care îl  petreci tu cu tine. Nu înseamnă că trebuie să fim toată viața singuri, dar să fii singur nu e o pedeapsă.", a mărturisit Loredana Chivu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272