REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INTERVENŢIE. Mai multe persoane care vin din Bulgaria, blocate la Negru Vodă! VIDEO

INTERVENŢIE. Mai multe persoane care vin din Bulgaria, blocate la Negru Vodă! VIDEO

Replica API 8 ianuarie 2017 | 00:58 723

Intervenţie în forţă la Negru Vodă, pentru deszăpezirea drumului care leagă Comana de Negru Vodă, spre punctul de trecere a frontierei. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, se deplasează cu utilajele aferente deszăpezirii, spre Negru Vodă: "Sunt oameni blocaţi în vamă. Sunt maşini cu cetăţeni care vor să ajungă acasă, dar nu sunt lăsaţi să treacă momentan pentru că s-a format un dop foarte mare de zăpadă pe drumul către Negru Vodă. Mergem cu utilajele să le croim drum", a spus Ţuţuianu. La faţa locului se află şi vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz.

"În zonă se găsesc 15 cetăţeni blocaţi deoarece, din cauza unui dop care există între punctul vamal şi Negru Vodă, aceştia nu îşi pot continua drumul. În plus, pe teritoriul bulgar mai există în jur de 30 de persoane care aşteaptă să intre în România prin acest punct de frontiera. O să se acţioneze cu utilaje pentru a debloca drumul, astfel încât să se fluidizeze traficul în vama Negru Vodă. În acelaşi timp, din această seară, în urma acţiunilor de deszăpezire se circulă şi pe traseul Vama Veche- Constanţa", au mai precizat reprezentanţii CJC, la debutul acţiunii de salvare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orce om normal la cap cu functie asi asuma responsabilitatea prin munca .Bravo lor decat ati crituca pe Palaz si Tutuianu ca i albanez si alte mizerii negative ati lua o lopata si ati merge si voi cu ei la o filmare in ger dezapezind ajutand pers bolnave batrani asa cum fac si ei tu daca esti cu ei te filmeaza si pe tine .Succes eroilor din nameti.
1
0
Un om caruia ii pasa de cetatenii Judetului Constanta! Voi astia care stati la caldurica si furati curent, stati in banca voastra...stiti numai sa aruncati cu noroi. Mult succes, domnule Presedinte Tutuianu. Un om de milioane!
1
0
Pisamas pa iei de zdrente figurante au mers an vacanta an figuri si akuma vre sasi rupa lumra camasa dupa iei da foku lor sasi ea x5 cum am io xdrive si sa ruzulva problema
2
0
Ultima reduta dn38-n-voda cam tarziu domnule turtuianu si multa mediatizare au trecut 3 zile , tarziu.
0
0
Foarte bine.tine-o tot asa tutuianu
3
0
Felicitari domnule presedinteTutuianu! ca sunteti alaturi trup si suflet de cetatenii judetului Constanta. Asa ar trebui sa fie si un presedinte de tara, alaturi de cetatenii tarii!! Iohannis ar trebui sa ia exemplu.
3
0
Nu cred ca mai este un presedinte de CJ sa stea in frig ca domnul Tuitianu! Felicitari! Se vede schimbarea!
5
0
Ce rahat mai mancati voi ofticatilor sub anonimat, de la caldurica! Adevarati barbati! Voi ce faceti pt oameni??? Macar cuiva ii pasa...
5
0
Face caca si tutuianu . Ai cerut voie lui Stroe piticu. Mai bine ai pune raja sa cumpere generatoare nu furturi piticu si sluga mirel
1
4
Nea Tutuianu sper ca ai luat cu tine si o echipa de la TV Neptun sa te mediatizeze. Ehheehe, daca mai eram eu bos la CJ , ce spritzuri faceam la Negru Voda!
1
3
Sa faca dezapezirea cu capatzana lui palaz ca e mare de bou si umplut cu ciment
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614