REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

INTERVIU cu administratorul MAURER RESIDENCE! Planuri de dezvoltare și experiențele locatarilor!

INTERVIU cu administratorul MAURER RESIDENCE! Planuri de dezvoltare și experiențele locatarilor!

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:03 963

Maurer Residence Constanța este un complex de locuințe aflat la început de drum, pentru care construcțiile au început în anul 2017. Daniela Pătrașcu, administratorul companiei constănțene, ne povestește, în cele ce urmează, experiența pe care o vor avea cei care aleg să se mute în ansamblul rezidențial, dar și care sunt planurile de dezvoltare ale complexului.

Reporter: La ce trebuie să se aștepte o familie atunci când achizitoneaza o locuință în Maurer Residence Constanța?

Daniela Pătrașcu: Cei care aleg să locuiască aici vor avea parte, în primul rând, de o atmosferă primitoare, caldă. Vor avea sentimentul că fac parte dintr-o comunitate unită, ca o familie. Pe lângă asta, am construit încă de la început cu gândul la confortul clienților. Astfel, alegem să folosim doar materiale de calitate și oameni riguros pregătiți în procesul de construcție. După cum poate știți, proiectul Avantgarden3 a avut un real succes, tocmai pentru că oamenii și-au dat seama că apartamentele livrate au fost construite după standarde înalte de calitate. Cei care și-au cumpărat locuințe în Brașov au observat repede diferența dintre noi și ceilalți dezvoltatori imobiliari. Ne păstrăm aceleași standarde și în dezvoltarea Maurer Residence Constanța.

Rep.: Ce garanții primesc oamenii că apartamentele achiziționate vor fi livrate în final?

D.P.: Compania Maurer Imobiliare a luat naștere dintr-o serie de principii pe care ne bazăm și astăzi: respectul față de oameni, seriozitatea noastră și a întregului personal, punctualitatea și calitatea. Însă, cel mai important lucru, fără de care nu am fi putut exista până în momentul de față este onorarea promisiunilor. Suntem realiști în ceea ce privește termenul de livrare, iar pe parcursul lucrărilor păstrăm întotdeauna transparență totală față de client. Astfel, acesta poate observă în timp real stadiul construcțiilor.

Rep.: Au existat în trecut reclamații de la proprietarii de apartamente? Dacă da, cum ați reușit să le rezolvați?

D.P.: Cum am spus și mai devreme, compania Maurer Imobiliare folosește, la construcția apartamentelor, materiale de o calitate premium și ingineri cu mulți ani de experiență în spate. Astfel, suntem atenți la toate detaliile ce pot afecta pe viitor confortul clienților în locuința proprie și le eliminăm încă din primele faze ale construcției. Având în vedere grija pe care o avem în momentul demarării lucrărilor și respectul față de clienți, reclamațiile au fost aproape inexistente, iar cele care au fost au găsit repede rezolvare. Pentru orice fel de defecțiune, ce poate apărea la nivelul construcției, Maurer Imobiliare își ia angajamentul pentru eventualele reparații, fără nicio implicare financiară din partea clientului.

Rep.: Câte apartamente s-au vândut în momentul de față în complexul Maurer Residence Constanța și care este stadiul lucrărilor?

D.P.: În momentul de față, numărul apartamentelor vândute a ajuns la peste 360. Proiectul fiind demarat în 2017, am acordat multă atenție construcției, astfel încât familiile să primească exact produsul pe care și-l doresc. Primele două blocuri sunt finalizate, iar următoarele două blocuri prind contur: structura și zidăria este gata, în timp ce finisajele se regăsesc, momentan, doar pe cele 3 etaje din 5. Numărul total de blocuri pe care Maurer Residence Constanța și-a luat angajamentul să le onstruiască în cadrul acestuia este de 60. Este un proiect ambițios, ce va necesita multă dăruire și efort, însă cu siguranță va fi dus până la capăt. Sugestia mea, adresată celor interesați, este de a ne vizita la birourile de vânzări, din Str. Milano Nr.21, unde specialiștii noștri oferă toate informațiile și unde se pot viziona apartamentele. Mai multe detalii se pot obține la birourile noastre din Str. Milano Nr.21, la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212