REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INTERVIU SPUMOS cu Ninel PEIA şi dr. Muncaciu! „Făgădău NU este un lider, iar USR e CIUMA NEAGRĂ!” Video

INTERVIU SPUMOS cu Ninel PEIA şi dr. Muncaciu! „Făgădău NU este un lider, iar USR e CIUMA NEAGRĂ!” Video

Replica API 4 septembrie 2020 | 00:15 7695

Ninel Peia, fost deputat, este candidat la şefia Consiliului Judeţean Constanţa din partea Partidului Neamul Românesc, iar dr. Sorin Titus Muncanciu este candidat la Primăria Constanţa din partea aceluiaşi partid. Aceştia au acordat un interviu cotidianului Replica de Constanţa, vorbind despre proiectele pe care le au pentru îmbunătăţirea municipiului şi a judeţului, dar şi despre incompetenţa actualei administraţii. Cât despre primarul Decebal Făgădău... este un bun executant şi atât.

„Partidul Neamul Românesc a fost înfiinţat pe data de 9 august 2018, împreună cu domnul general Chelaru, fostul şef al Statului Major, împreună cu domnul general Onişor, fostul decan al Facultăţii de Informaţii a SRI şi împreună cu domnul general Rotaru. Domnul general Rotaru este şi un mare om de cultură, este vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România şi a scris 117 cărţi. Publicate. Că mai are şi vreo 200 nepublicate. Alţii n-au citit în viaţa lor 2 – 3 cărţi, şi aici mă refer la membrii actualelor aşa-zise partide puternice din România. Partidul Neamul Românesc a venit ca o necesitate la clasa politică actuală, dar nu raportat la oamenii din clasa politică, ci raportat la conducerea acestor partide. Toate partidele din România sunt cangrenate, au metastaze, introduse prin slugi sau... infiltraţi prin sistem de sectă, puşi în punctele cheie ale tuturor partidelor politice şi, prin acestea, în punctle cheie ale Statului Român, de către EAE. Aşa le numim noi: Entităţi Asociative Externe. Care au făcut acest lucru cu un singur scop: jefuirea resurselor naturale ale României”, a spus Ninel Peia, cu completarea că partidul Neamul Românesc este singura alternativă de a ne recăpăta demnitatea.

Ce şanse de câştig are Partidul Neamul Românesc

Întrebat fiind despre şansele de câştig ale Partidului Neamul Românesc, în faţa celor consacrate, Peia a spus că: „Niciodată să nu spui niciodată. Partidul Neamul Românesc are şanse foarte mari.”

Medicul Muncaciu a fost aproape 10 ani de zile medic chirurg la Spitalul din Eforie, după care s-a stabilit în SUA, acolo unde a profesat 20 de ani. A ieşit la pensie, s-a reîntors în ţară şi s-a decis să candideze la Primăria Constanţa, pentru a oferi locurilor natale experienţa pe care a căpătat-o peste ocean. „Dacă stăm să privim în mod obiectiv, pendulul s-a mişcat mult înspre globalism şi globalizare. Companiile multinaţionale au început să facă producţie în mai multe ţări. Au început să organizeze o globalizare de facto peste suveranitatea parlamentelor şi a statelor naţionale. Acum, pendulul se mişcă în sens opus. În sensul naţionalismului şi suveranismului. Noi ce dorim este să readucem ţara pe făgaşul suveranităţii”, a spus dr. Sorin Titus Muncaciu.

Metrou la Constanţa

Ninel Peia a precizat că bani sunt în administraţia locală şi centrală, dar nu sunt folosiţi aşa cum trebuie. Proiectul privind metroul, se numeşte Metrou Dobrogea Litoral şi se va putea realiza, după cum a precizat Ninel Peia, în 6 ani de zile, existând un studiu de prefezabilitate realizat. De unde bani pentru acest proiect, câte staţii va avea, cum va trece prin mare, pe la Modern, printr-un tunel transparent, cum se vor atrage fonduri pentru acest proiect, puteţi urmări în videoclipul de la final.

Muncaciu: Nu se vor primi fonduri europene!

„Dacă citiţi programele partidelor competitoare, toate se bazează pe fraza: o să identificăm, o să facem, o să luăm, o să aducem, o să primim. Ce? Bani europeni. Nu vom primi aceşti bani. Nu este în intenţia oligarhiei bancare corporatiste occidentale de a dezvolta zonele acestea. Motivul este simplu. Dacă nu primeşti bani europeni, atunci nevoile tale de dezvoltare se vor finaliza la băncile comerciale. Băncile comerciale aparţin oligarhiei bancare corporatiste occidentale şi astfel îţi cresc împrumuturile”, a spus dr. Muncaciu.

Înfiinţarea unei Bănci Populare

Prin urmare, un alt punct din programul celor doi candidaţi din partea Partidului Neamul Românesc este înfiinţarea unei Bănci Publice, şi anume Banca Populară Dobrogea.

„Făgădău NU este un lider! Contracandidaţii mei mă cunosc: NU vă jucaţi cu focul!”

Ninel Peia a precizat că-i cunoaşte pe toţi contracandidaţii săi: „Constanţa are nevoie de bărbat cu coloană vertebrală! Decebal Făgădău? El a fost un administrator tot timpul. A fost al doilea. Nu este lider! Cum spuneam, contracandidaţii mei mă cunosc: Nu vă jucaţi cu focul! Am fost secretarul Comisiei Juridice. Ştiu legea mai bine decât voi toţi la un loc, cu toţi avocaţii de pe lângă voi. Mai ales domnul deputat, contracandidatul meu, ştie foarte bine că mă pricep să găsesc excepţiile de la regulă, care confirmă regula”, a spus Peia.

Peia: USR- Ciuma Neagră

Provocare: caracterizaţi, într-un singur cuvânt, pe câţiva dintre contracandidaţii din cursa spre Primăria Constanţa:

Decebal Făgădău

Răspuns: Copil de mingii

Mircea Dobre

Răspuns: Un om serios

Stelian Ion

Răspuns: multiculturalism progresiv de tip neobolşevic. Sau... Ciuma Neagră

Corina Martin

Răspuns: O doamnă elegantă, bun manager

Nicoleta Ploscaru

Răspuns: Lupul singuratic

Vergil Chiţac

Răspuns: Un amiral de salon

Mai multe detalii despre proiectele legate de Spitalul de Pediatrie, despre pensiile vârstnicilor, transportul gratuit din municipiu, toalete pentru şcolile constănţene, internet gratuit, tablete, computere, dar şi alte proiecte aflate pe lista celor doi candidaţi, cât şi mesajul transmis constănţenilor, dar şi celorlalţi candidaţi, puteţi urmări în video de mai jos:

Video:

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614