REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Intră în vigoare un nou COD PORTOCALIU de VISCOL şi NINSOARE la Constanţa!

Intră în vigoare un nou COD PORTOCALIU de VISCOL şi NINSOARE la Constanţa!

Replica API 8 ianuarie 2017 | 19:20 1640

Conform meteorologilor, de marţi seară, 10 ianuarie a.c., se va forma un ciclon în Marea Neagră, care se va încărca cu precipitaţii şi va afecta începând de marţi noapte până joi dimineaţă Sud-Estul României.

Precipitaţiile vor fi în cantităţi de 20-25 l/mp, iar vântul va bate cu peste 60 km/h. Se va instaura un COD PORTOCALIU. Stratul de zăpadă care se va depunde va fi de 25-30 cm peste actualul.

UPDATE:

Conform Centrului Meteo Dobrogea, în noaptea de 8-9 ianuarie, vremea va fi geroasă. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări izolate. Temperaturile minime vor fi cuprinse între –16 şi –13 grade. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

Luni, vremea se menţine geroasă. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între –15 şi –9 grade, iar cele minime între –18 şi –10 grade. Indicele IR va coborî, pe arii restrânse sub pragul critic de –32. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

Marţi, vremea va fi schimbătoare ca aspect, iar temperaturile vor creşte faţă de ziua precedentă. Cerul se va acoperi treptat. Mai ales în timpul nopţii, pe arii extinse vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare. În partea de est a Dobrogei, unde precipitaţiile vor fi mixte, se va depune polei. Vântul slab şi moderat se va intensifica noaptea, cu viteze care la rafală vor depăşi 60 km/h, spulberând şi troienind zăpada. Stratul de zăpadă nou depus va fi de 10 – 20 cm. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între –13 şi –4 grade, iar cele minime între –10 şi –3 grade.

Miercuri, vremea va fi în general închisă şi rece pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua, când pe arii extinse vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, cu viteze care la rafală vor depăşi 55 km/h, spulberând şi troienind zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între –5 şi +2 grade, iar cele minime între –11 şi –6 grade.

Joi, vremea va fi rece pentru acestă dată. Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între –6 şi -1 grad, iar cele minime între –8 şi –4 grade.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este dezastru nu gluma. offff
0
0
Da-ca era PNLeu stateau in barlog si sugeau motanu ,,,al dracu de burghezoi puneti draku mana pe lopata si esi spurcaciune la dat zapada,,
0
0
Multumesc frumos! Esti un cult...cumetre.
2
0
Bravo Vasile,se vede ca esti gospodar precaut si nu te ametesc aburii politicienilor.Esti un adevarat roman care a muncit vara sa stranga pentru iarna si sa aiba grija si de Maricica.Multi de pe aici nu au citit fabula ,,Greierele si Furnica''.Ce face votul asta domnule,ii atrofiaza spiritul de autoaparare al omului asteptand ca politicienii sa-i faca fericiti aducandu-le painea la usa ,daca se poate, proaspata si primarul sa le faca poteca la WC-ul din fundu curtii.
3
1
Propun sa renuntam sa privim partidele prin prisma ideologiei lor pentru ca , sincer, acum si pnl si psd, marile puteri sunt o apa si un pamant. Mai bine ar fi sa nu uitam ca suntem oameni si nimanui nu ii place sa stie ca alti oameni acum indura frig si foame. Psd, pnl..toti au avut puterea si se vede unde suntem.
4
0
Vezi ca numele meu e ,,cel de sus",nu primareasa. Si la Fantanele chiar a fost orgie in toata regula!!! Si chiar din toate pozitiile,hai si tu daca vrei sa vezi
2
1
Auzi ma, lumea se plange ca nu are lumina si astia la Fantanele fac "orgie de trei zile"... Pana si vantul o da din toate pozitiile cica... Norocosilor! Nu va pasat de urgia de afara!
4
0
Pana si atentionarile meteo sunt puse pe seama politicii!Ce treaba are vremea cu politica?Fiti rationali!!Contra naturii nu te pui!!!In Constanta sunt inca localitati fara apa si curent!Au urlat astia devla meteo cu cateva zile inainte sa inceapa urgia,omul godpodar se pune la adapost,isi face provizii,se inarmeaza cu lopata si iese singur la lumina,eventual ii ajuta si pe cei care nu se pot descurca singuri!!!Sunt pompieri sau militari care nu ai ajuns acasa de cand a inceput viscolul!!
5
2
IN SATUL TATARU COM COMANA DE 5 ZILE NU ESTE CURENT,APA SI NICI PROVIZII. SUTE DE GOSPODARII SUFERA NIMENI NU INTERVINE
6
1
Cumetre, tu o futi pe inspectoarea scolara de soacra-sa aia de dreapta? Ca prea sari sa-l aperi pe Lungoci asta de stanga! Idiotule, asta e numit - nu stim pe ce criterii de competenta cu drumurile, ca la CV apare OPC - de asta-vara. Idiotul tau, stiind ca nu sunt contracte de dezapezire pentru iarna asta, trebuia sa mobilizeze utilaje proprii in zonele nevralgice ale judetului cu doua zile inainte sa inceapa nenorocirea.
3
4
Masini de deszapezire si de pompieri se lipsesc mereu , iar bani pt ceva concerte si luminite sunt inainte de masini . Cine v-a pus sa vindeti servitutile fara un vot de control ? Mai aveati de ce saplangeti si mai somati inca ?! Europenii isi iubesc firmele nationale si nu le dau decat alor sai . Electrica ? Gaz ? Deszapezirea nu o poate face o compania nationala de administrare drumuri sau autostrazi ?! Ca in tarile cu multe autostrazi ?! Doar injurati spurcat ! Ceva bun nu se mai poate face ?!
7
4
Atat vreau sa stiu..circula autobuzelr microbuzele din Bucuresti Constanta?
2
4
daca va intra acest cod in vigoarea va fi foarte greu ca sa poata sa ajunga copii la scoala , mai bine ar fi sa o inchideti.
15
3
Lipsa alimentarii cu energie electrica se datoreaza neefectuarii reparatiilor capitale la retelele de distributie sunt invechite si cedeaza la cele mai mici intemperii, oare ce se intampla daca iarna incepea din decembrie muream in case cu totii.Incompetenta profesionala a celor ce iau decizii se rasfrange asupra noastra.Inca mai este de furat in aceasta tara.Oare acest popor mai are mult de indurat pana va putea duce o viata decenta?
14
3
Inchideti de tot scolile ca tot unul ca Dobre ajunge ministrul turismului,asta a avut scoala inchisa 20 de ani.
22
4
Vaiii!!!Ce va mai place sa comentati. Credeti ca un partid poate sa opreasca vremea? Ce conteaza daca este PSD sau PNL la conducere atata timp cat nimeni nu se poate lupta cu natura. De cand au inceput sa cada primii fulgi incepand de la directorii cnadnr pana la un simplu angajat sunt toti pe teren. Au atatea ore de cand se lupta cu furia naturii..stiti doar sa comentati. Nici la aceasta ora acesti oameni nu au ajuns acasa. Credeti ca este usor sa stati ore in sir in frig? Sunteti tari doar in tastatura, jalnicilor
19
12
Numai niste inculti ca voi poate sa comenteze ,care stati la caldurica in fata leptopului iar alti care nau dormit nopti si zile in sir,care sau luptat pentru vieti omenesti ,care poate nu au avut tinp sa mance un covrig.Rusine sa va fie stiti doar sa criticati dar nati scos nasul de trei zile afara,va intereseaza doar politica ,care nici habar naveti dar va dati cu parerea .Mai bine luati lopata in mana si iesiti macar jumatate de ora sa vedeti cu este afara si vedeti daca va mai trebuie politica,si critici la adresa multora care nau nici o vina in fata naturi.
36
13
Da, javre dobitoace. Dk era PNL la putere, mergeati la plaja azi si mancati shaworma in Mamaia. Si cand ne gandim ca aveti drept de vot...semianalfabetilor.
40
14
Sper ca in Fantanele sa nu mai fie orgia de zilele trecute,ca nici curent si nici apa n-am avut. Sper ca nici viscolul sa nu mai sufle din toate pozitiile,iar autoritatile sa-si faca datoria...
21
5
Daca mai vine odata urgia neam dus drq votati PSD impreuna pana la moarte fara curent fara apa mancati mai putin sa traiti mai mult o campanie PSD&HOTII
19
21
Sper ca scolile miercuri in constanta sa nu fie inchise ... Miasi dori sa fim liberi doar luni si marti.
13
30
Pt ala cu ciuma rosie...pai un bou ca tine ar trebui izolat pentru totdeauna...
18
14
imbecilii comunisti nu sunt in stare d nimic acesti aurolaci ne vor tine izolati pana in martie iar de la 1 feb societatile trebuie sa mai plateasca inca 200 de lei in plus pt cersetorii ciumei rosii
18
21
codul acesta este pe bune, garantat .. pt grig
6
8
bravo sileee!!!!
11
9
Am vinisor bun, tuiculita , stau la caldurica si bag material in Marisica mea, urla ca toti dracii: Asa Sile, da, da, da, o simt, freaca bine, ohh! Sa mai zica cineva ca iarna nu i frumoasa?!?
22
14
codu asta e de la meteorologii din redactia replica.
16
8
Ca nuste javre. Anm nu a mentionat nimic.
9
9
se vede ca se misca treaba , cu psd la butoane, se deszapezesc strazile, la cumpana au pus 2 bariere cu drum inzapezit ! totul e lapte si miere! si pentru frecatoru de serviciu care o da cu ceausescu, ai si tu un loc caldut langa ei, cand vrei poti sa-i vizitezi !
14
18
Lungoci face ce are de facut, nu freaca pixul la televizor sa se dea mare, d-aia nu auzi de el. Ia iesi si tu pe vremea asta vreo 3 ore in camp sa vezi cum e cu lopatica aia de care zici.
17
10
Daca era deszapezeati de trei ori pana acum.
7
14
nu existau coduri...acum a pus codul rosu si freci pula...made in roumsnia made in golania... Servesc binomul coldea & kovesi adica futacul si curva care vor sa ne bage pe toti la puscarie...urmeaza sa fie execurati cum ia exscutat pe sotii ceausescu.
8
21
Lungoci cu lopatica. Stai, acum n-a iesit. Ca n-am auzit de el. Iese el prin primavara si ne spune cum s-a luptat cu... nimic
10
16
Ura baga marfa la cnadnr .
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614