REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Între MÂRLĂNIE și CIVILIZAȚIE a ajuns PARCAREA de la supermarket

Între MÂRLĂNIE și CIVILIZAȚIE a ajuns PARCAREA de la supermarket

Replica API 12 aprilie 2021 | 00:31 2526

Conducători auto care parchează neregulamentar se găsesc în fiecare colț de țară, însă unii întrec limitele bunului simț. Constanța este, de cele mai multe ori, un sat fără câini. Fiecare face ce vrea, în special când vine vorba de legislația rutieră. Astfel de specimene se găsesc zilnic pe străzile municipiului, și, mai cu seamă, în parcările marilor supermarketuri. Traficul infernal şi parcările la întâmplare reprezintă o problemă veşnică în municipiul de la malul mării. În rândul șoferilor nici nu se mai pune problema de disciplină. Fiecare își face legile proprii.

Parcarea regulamentară reprezintă una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă constănțenii. Fie din neștiință, fie din nesimțire, mulți dintre aceștia parchează după cum îi taie capul. Lipsa bunului simț nu are limite, iar disciplinarea este încă greu de realizat. Așa se face că nu există zi în care să nu fie depistat câte un conducător care parchează cum îl taie capul, dar numai corect nu.

Deși parcările supermarketurilor dispun de o sumedenie de locuri de parcare, există persoane care aleg să-i doară în cot de lege și de bunul simț și parchează alandala, ba pe locurile destinare persoanelor cu dizabilități, ba ocupă câte două sau trei locuri. Chiar dacă au primit amenzi pe bandă rulantă de la autorități, șoferii continuă să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără pic de rușine.

Din păcate, astfel de scene ne sunt servite zilnic și la orice pas, șoferii sfidând, înainte de toate, cea mai importantă regulă din societate, regula bunului simţ.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar un bombardament ne mai salveaza
1
0
Vand motorina furata din rezervoare de la TIRuri!
3
1
gogule esti mare! sigur esti asistat social.AMARATULE
5
1
eu nu cumpar din lidl sau Kaufland din cauza ca e plin de saraci. Nu pot intelege ce e in capul unora cu masina de 30000 de euro sa intre langa saraci.
2
5
La care 90 la suta din cei ce comenteaza sunt saraci carora le put mainile de la bara de ratc.
2
7
sunt imputitii care nu vor parcari cu taxa..stalpi pe trotuar...etc
5
4
Fa usr isto, unde sunt nepermise, am spus nepricepute
2
7
Taaranul a ajuns la oras,dar el tot taran a aramas.astia care parcheaza ca ula,isi pun singuri etichete de mirlandezi.Scrie pe masina si pe ei.
20
2
Ei ca ei dar sa le vezi pe ele
12
2
Acesti derbedei ordinari pe care mama lor i-ar fi nascut in masina probabil ca ar dori sa intre si in supermarket cu masina printre rafturi si sa ia marfa pe geam. Civilizatie la astfel ipochimeni nu ai sa vezi niciodata.
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272