REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Întrevedere Klaus Iohannis - premierul vietnamez: au discutat şi despre cooperarea în domeniul Educaţiei

Întrevedere Klaus Iohannis - premierul vietnamez: au discutat şi despre cooperarea în domeniul Educaţiei

Victor ROTARU 23 septembrie 2023 | 00:00 360

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit la New York cu premierul Vietnamului, Pham Minh Chinh, cu care a discutat şi despre cooperarea între cele două ţări în domeniul Educaţiei.

intrevedere Klaus Iohannis - premierul vietnamez: au discutat si despre cooperarea in domeniul Educatiei

"Întrevedere foarte bună astăzi, la New York, în marja AG ONU, cu prim-ministrul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh. Am discutat despre modalităţile prin care să intensificăm dialogul, cooperarea economică şi sectorială - inclusiv prin acordul cadru UE-Vietnam, precum şi despre cooperarea în domeniul educaţiei şi al climei şi la nivel multilateral", a transmis şeful statului, pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent la New York, pentru participarea la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma mir ca nu au discutat despre Ucraina. Si apoi .... chiar avea ce sa i spuna Iohannis pe tema educatiei , doar are proiectul lui , Romania educata , nu ? ....
0
0
vrea sa dea meditatii si in vietnam?
0
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
1
0
au discutat despre Vietnamul educat si Romania esuata?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191