REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Investiţie de 150.000 euro în sistemul medical privat constănţean

Investiţie de 150.000 euro în sistemul medical privat constănţean

Replica API 5 noiembrie 2011 | 00:00 522

Profesorul Iusuf Timurlenc, coordonatul medicilor ON Clinic

Profesorul Iusuf Timurlenc, coordonatul medicilor ON Clinic

După opt ani de activitate în Constanţa şi peste 20.000 pacienţi trataţi cu succes, ON Clinic Advanced Medical Institute a investit în aparatură şi în dotarea unui nou sediu, care să acopere toate nevoile pacienţilor. Investiţia în acest spaţiu se ridică la 150.000 euro, iar suprafaţa noii clinici este de 500 mp. Noul sediu va oferi în premieră trei noi specializări: neurologie, ecografie şi analize medicale.

ON Clinic Advanced Medical Institute Constanţa va număra şapte cabinete, care vor acoperi următoarele specializări: neurologie, ecografie, analize medicale, precum şi deja obişnuitele dermatologie, proctologie, varicologie şi disfuncţii sexuale. Acestea vor fi deservite de 15 cadre medicale, coordonate de prof. univ. dr. Iusuf Timurlenc. O parte din medicii centrului ON Clinic activează şi la Tulcea. În premieră pentru Clinica Proctoline, cabinetul de la Constanţa va fi dotat cu aparatură pentru proceduri de tip HAL-RAR Dopler. Metoda de tratament este una revoluţionară, puţin invazivă, recent intrată în istoricul medical şi este folosită în tratarea hemoroizilor de grad II şi III. "Le mulţumesc colegilor din ţară care au făcut un efort deosebit de a fi prezenţi la inaugurarea centrului de la Constanţa, dar şi echipei de medici cu care colaborez de opt ani, medici care au adus la clinică alţi oameni deosebiţi. Ne dorim să avem pentru constănţeni servicii bune, de calitate, să ne simtă ca pe o clinică în care valoarea umană contează. Suntem dispuşi să facem cât mai multe servicii pentru populaţia constănţeană. Suntem şi acceptăm din partea tuturor sugestii, reclamaţiile mai târziu, ca Proctoline să fie nr. 1 în Constanţa", a declarat Aura Manole, managerul ON Clinic Constanţa-Tulcea. La rândul său, coordonatorul echipei de medici ON Clinic, prof. univ. dr. Iusuf Timurlenc a spus că: "Ne aflăm cu toţii, la un eveniment plăcut, cum puţine ni se întâmplă în ziua de astăzi, să deschidem un nou sediu la Clinica Proctoline. Am lucrat majoritatea vieţii în sistemul de stat şi am ajuns să lucrez şi în sistemul privat. Există diferenţă colosală între cele două sisteme. Văzând diferenţa dintre cele două sisteme pot spune că aici am confortul şi psihic şi material să muncesc". Cât despre investiţie, Rachmut Moshe, CEO/director general al clinicii ON Clinic Advanced Medical Institute din România, spune că era necesară pentru pacienţii constănţeni: "Suntem de opt ani în Constanţa, timp în care am tratat mii de pacienţi. Avem unii dintre cei mai buni specialişti la nivel naţional şi am considerat că este necesar să ne extindem, pentru a întâmpina cât mai multe din nevoile pacienţilor de aici. Constanţa este unul dintre cele mai importante oraşe din ţară şi am considerat oportun să investim în sistemul sanitar de aici, oferindu-le constănţenilor servicii medicale de calitate". Menţionăm că noua clinică este poziţionată în centrul Constanţei, vizavi de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru a fi cât mai uşor accesibilă pacienţilor.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108