REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Investiții de 1,8 milioane de lei pentru noi servicii medicale, la Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

Investiții de 1,8 milioane de lei pentru noi servicii medicale, la Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

Andreea CONDURACHE 29 martie 2024 | 00:00 567

Centrul de Sănătate Multifuncțional din Năvodari dispune de un mamograf care asigură investigații medicale la cele mai înalte standarde, full digital 3D cu tomosinteză, precum şi de un ecograf cu sonde liniare de înaltă frecvenţă, care oferă performanțe incredibile în imagistică, ambele urmând să fie utilizate pentru depistarea precoce a cancerului mamar.
Investitii de 1,8 milioane de lei pentru noi servicii medicale, la Centrul Multifunctional de Sanatate NavodariCentrul de Sănătate Multifuncțional din Năvodari
 
Echipamentele au fost instalate, următoarea etapă fiind obținerea autorizațiilor de la instituțiile abilitate (DSP, CNCAN ) ca mai apoi să poată fi demarate procedurile pentru inițierea unui program de screening, cu fonduri alocate de către CJAS.
Investitii de 1,8 milioane de lei pentru noi servicii medicale, la Centrul Multifunctional de Sanatate Navodari
 
,,Mulțumim Rompetrol - KMG Internațional pentru sprijinul constant şi necondiționat, datorită căruia continuăm să dezvoltăm actul medical în Dobrogea. 
 
Investitii de 1,8 milioane de lei pentru noi servicii medicale, la Centrul Multifunctional de Sanatate Navodari
 
Investiţia în valoare de 1,85 milioane lei este realizată în totalitate de Rompetrol - KMG International, prin fundaţia Mecena, la inițiativa comună a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanța şi a Primăriei Orașului Năvodari”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Sf. Apostol Andrei”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ct-ul de la judetean d c nu functioneaza? Stau pacientii in upu si 24 h asteptand sa faca la privat. Nu a facut pnl nimic pt sp judetean.
0
0
Degeaba, dacă nu ai medici sa le folosească. Lauda asta a primarului este praf în ochi. O sa se puna praful pe aparatul nou, ca pe celelalte. Dacă nu era campanie canci aparat
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108