REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Investiții de peste 25 de milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Investiții de peste 25 de milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Replica API 7 mai 2020 | 22:37 1983

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa va intra în reabilitare. Primăria investeşte peste 25 de milioane de lei în acest proiect.

„Cel mai important subiect este unul la care noi lucrăm de multă vreme: reabilitarea termică și schimbarea în întregime a mecanismului de funcționare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.Lucrăm la acest proiect de mai mulți ani de zile și iată că a venit timpul ca astăzi, cu ajutorul fondurilor europene, să aprobăm un proiect în valoare de 25 de milioane de lei. La spitalul nostru de Boli Infecțioase avem o echipă de oameni inimoși, care lucrează zi de zi și se luptă pentru ca fiecare pacient să aibă o șansă la viață.”, a declarat Decebal Făgădău.

În cadrul proiectului se vor realiza următoarele tipuri de lucrări:

-reabilitare termică a elementelor de anvelopă ale clădirii;

-reabilitare termică a sistemului de încălzire/sistemului de furnizare a apei calde;

-instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu;

-instalarea sistemelor de climatizare, ventilare naturală;

-înlocuirea instalației de distribuție a apei reci, pluviale și a colectoarelor de canalizare menajeră;

-crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități;

-modernizarea instalațiilor electrice;

-lucrări de management energetic integrat pentru clădiri (instalarea unor sisteme de management energetic integrat, cu sistem de automatizare, control și monitorizare care vizează si fac posibilă economia de energie la nivelul sistemelor tehnice ale clădirii și montarea echipementelor de măsurare a consumurilor de energie din clădire pentru încălzire și apă caldă de consum) care conduc la realizarea obiectivelor propuse.

Proiectul a fost depus în cadrul POR/2020/ 3/3.1/B/2/NE,SE,SM - Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1B și se va derula pe parcursul a 33 de luni, aici fiind inclusă atât perioada de execuție, de 18 luni, cât și perioada de proiectare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine construiti un spital nou! Modern, curat..
0
0
O spoiala in rosu.Dupa cateva luni cade tencuiala si uite-asa se fac "oameni" cu bani de la UE.Poate mergeti si la Poarta Alba sa renovati, curand.
1
0
Fatalau al Constantei!
0
0
... cu spitalul, decat cu prostalaul asta.
2
0
vin alegerile si nu o sa mai pupi un alt mandat . ai avut destull timp pina acum sa faci . proritate a fost sa investiti in celebrii stiplpisori probabil cu dedicatie .de cite ori ati avut placerea sa strabateti singur orasul la talpasi sa vedeti singur realitatea fara televiziuni pentru propaganda electorala, niciodata .ati inpovarat locuitorii orasullui cu fel si fel de taxe si cele vechi au fost majorate fara a se vedea rezultate notabile ,probabil in parcarile pe care nu au fost construite si care au fost promise in campania electorala trecuta
9
0
Demolati cladirile alea vechi din interiorul curtii spitalului. Cand te uiti la ele parca esti intr-un film de groaza. In locul lor, chiar daca nu sunt bani de altele noi, amenajati un parc unde pot sta vizitatorii si bolnavii.
7
0
Degeaba!!! Nu va mai luptati sa aratati voi cat de buni gospodari sunteti pentru ca nu ne nmaiai puteti prosti!!! S a terminat! Fagadau, ti ai dovedit incompetenta! Babu...despre tine n am ce spune, esti atat de sters incat nu te baga nimeni in seama!!! Ce dezamagire mai mare ai putea avea decat sa stii ca esti neica nimeni, un tip sters, pe care nimeni nu l baga in seama!...si ce te umfla in pene acum 4 ani, ca vei face ordine in Primarie, ca vei face si vei drege...Au facut aia de acolo pipilica pe tine inca din prima zi si tu nu te ai prins!!! Ce penibil...
8
0
de ce au asfaltat acum toata curtea? ca sa aiba ce sparge?!
7
0
In campanie electorala.Nesimtitul ! Pana acum ce ati facut ? Numai minciuni,numai abureli,numai laude.Sictir PSD ! Figura lui Fagadau ne irita si mai mult.
9
1
Sunteti penibili. Penibili si in ce declarati si in ce faceti. Stiti cui ma adresez? Tuturor NENOROCITILOR din TOATE PARTIDELE care NU FACETI NIMIC PENTRU ROMANI. Singura voastra grija este functia si cati mai multi bani la buzunar.
11
2
o firma vinte aere conditionate, luxten va face electricinate, pun niste placi pe spital la preturi de barosani sa nu intre frigul, bani aruncati in conturile smecherilor, asta nu este modernizare ci un furt masiv
6
1
Ma ce muian are zici k e NASUL KARBASAN-KABANOS CU KAPU SKOS
6
1
Pentru pacienti, nimic.nu se scimba nimic in confortul suferinzilor. Doar da de lucru clientelei politice . La sfarsit si 1000 de panselute cu 100 lei bucata de la stim noi cine si gata...pe afara-i vopsit gardul...pardon, spitalul.
12
2
prostul asta cu fatza de ginere mort , este si mai urat cu ochelarii de vedere...!
13
1
Nu minte ca eu i am dat din ce am castigat la Loto Slovenia aseara niste marunti...sa nu zica ca nu l am ajutat!
1
2
Esti praf si mai esti si mincinos!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272