REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ioan Andone a anunţat cine va fi noul patron al lui Dinamo

Ioan Andone a anunţat cine va fi noul patron al lui Dinamo

Replica API 24 iulie 2019 | 00:00 479

Ioan Andone

Vara aceasta a fost una extrem de fierbinte în Ştefan cel Mare. După demiterea lui Rednic, văzut de suporteri un garant al performanţei, ultraşii au luat atitudine. Au întrerupt conferinţa de presă de prezentare a noului antrenor, Eugen Neagoe, au mers la hotelul lui Negoiţă, unde au dat foc la una dintre peluze şi au descins la imobilul lui Bogdan Bălănescu.

În aceste condiţii, Negoiţă pare mai decis ca niciodată să renunţe la club şi a ieşit public să spună că vinde Dinamo pe un preţ modic. Claudiu Florică e singurul care s-a arătat interesat la modul concret, iar Ioan Andone a anunţat că, foarte probabil, acesta va fi noul patron al clubului din Ştefan cel Mare.

"Aşa am auzit, că Florică ia Dinamo. Nu ştiu ce caută, pe cuvântul meu de onoare. Nu ştiu nici ce bani are, dar el e un băiat în regulă", a spus Andone, la Fotbal Club, pentru ca apoi să explice de ce Ţiriac, un dinamovist pur-sânge, nu e interesat de club, deşi Negoiţă a spus că i-l cedează gratis: "Lui Ţiriac nu îi trebuie Dinamo, el e prea calculat. El trebuie să pună la Dinamo 20-30 de milioane, dar să aibă garanţia că va câştiga 100. Nu ştiu dacă o are".

Claudiu Florică

Claudiu Florică a recunoscut că negociază preluarea lui Dinamo, dar a menţionat că deocamdată nu a pus la punct un plan de bătaie în cazul în care tranzacţia se va finaliza. Totuşi, a promis că va asigura stabilitatea financiară a echipei pentru următorii 3 ani.

La începutul acestui an, omul de afaceri trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, a negociat preluarea clubului FC Argeş, dar fără succes. A creat Regal Sport Bucureşti, care din 2018 a devenit ACS “Centrul de performanţă Rapid Bucureşti”. Posesor al unei averi impresionante, Claudiu Florică ar vrea să cumpere un club de fotbal pentru fiul său, extrem de pasionat de acest sport.

digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stiti CA CApatzana din foto nu apartine lui claudiu florica. In foto e ionica...ala neaachetat cu fetitzele dispuse la orice.
0
1
Daca ajunge asta la Dinamo vom plange dupa Negoita
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212