REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ioana a sărit la gâtul lui Ilie Năstase chiar de ziua lui

Ioana a sărit la gâtul lui Ilie Năstase chiar de ziua lui

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 3566

„Ciocnire” fără precedent între Ioana și Ilie Năstase! În această dimineață, în timpul unui eveniment organizat cu ocazia aniversării celor 76 de ani pe care Ilie Năstase i-a împlinit, soția sa i-a făcut un „cadou” de zile mari! Ioana îl acuză pe fostul mare tenismen că ar avea un fiu secret.

Necazurile par să se țină scai de căsnicia pe care Ilie Năstase o are alături de Ioana. După nenumăratele certuri pe care le-au avut în cuplu pe diferite subiecte, de această dată, se pare că fostul mare tenismen ar avea secrete nebănuite față de soția sa!

Pentru că, în această zi, Ilie Năstase împlinește o vârstă considerabilă, fostul mare tenismen a fost prezent la un eveniment care îl privea în mod direct. Mai exact, „Nasty” a celebrat prin semnarea unui contract cu o firmă care promovează jocurile de noroc!

Totul bine până aici, însă adevăratul „uragan” s-a dezlănțuit la scurt timp, odată cu sosirea Ioanei Năstase în respectivul local, iar acuzele rostite au fost de-a dreptul șocante!

„Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte“

Viața personală a lui Ilie Năstase a fost deseori în atenția publicului, dar se pare că subiectul moștenitorilor nu este cunoscut nici măcar de actuala sa soție, Ioana Năstase, care, în această dimineață, a răbufnit.

După cum exclamă chiar ea, se pare că ar fi vorba despre un anume Cezar Florea, apărut peste noapte. Surprinzător este faptul că, în cadrul evenimentului, după spusele Ioanei, potențialul fiul al lui Ilie Năstase ar fi fost prezent.

„Vreau să filmeze presa!

Vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte! Acele două persoane au apărut peste noapte.

Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte! Dragul meu, eu vorbesc cu tine… Mai devreme erau aici. De unde au apărut în viața ta?”, au fost nedumeririle pe care Ioana i le adresa lui Ilie Năstase.

„Se dă drept fiul tău!”

Când se credea că relația dintre Ioana și Ilie Năstase a intrat pe făgașul normal, iar neînțelegerile au fost lăsate în trecut, se pare că mai apare câte o noutate despre viața neștiută a fostului mare tenismen.

Înainte de a părăsi incinta localului lăsându-l pe „Nasty” cu „ochii în soare”, Ioana l-a întrebat cum a apărut această persoană care, zice ea, se dă drept fiul soțului său, dar și dacă numele lui este „Năstase”.

Nemulțumită probabil de răspunsurile primite, Ioana Năstase a decis să se retragă și să îi ureze fostului mare tenismen „o viață frumoasă”.

„Acel domn, cum a apărut? Și spune că este fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Se dă drept fiul tău! Vreau să știu, îl cheamă cumva domnul Năstase? Atunci eu mă retrag, da? Eu mă retrag și îți urmez o viață frumoasă!”, a încheiat Ioana Năstase, ieșind pe ușă, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o nerusinata fara respect
1
0
pai scade bugetul in cazul asta, nu?daca nu mai e de profitat, astea pleaca, gaseste altul si tot asa
1
0
Petarda ai fost de mica, tot petarda o sa ramaii.
0
0
Mananci usturoi, iti pute gura!
0
0
Sa-i fie rusine
2
0
Eu o inteleg pe panarama. Cata rabdare sa ai ca o ciroza sa-ti asigure un viitor linistit.
2
0
Nu a mai avut rabdare panarama, s-a dat in spectacol. A scos adevarata fatade profitoare. Pesemne, satula de minciunile martalogului, care i-a promis luna de pe cer, a rabufnit. Ca sa va dati seama de ce se certau pana acum, cine era cauza. Si martalogul, numai de profitoare a avut parte . Bine, si merita.
0
0
Astia sunt niste P******e ordinare.
0
0
cwrvelor replica!!!!!!!!!!!!!
0
0
du-te FAAA si plimbate nu mai stii ce sa faci sa iesi in evidenta eu inteleg ca la 74 ani nu mai e ala de va inpaca dar nu te-a rugat nimeni sa-l iei
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212