REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ioana Ginghină a făcut pace cu Papadopol de dragul fetiței. Ce decizie a luat

Ioana Ginghină a făcut pace cu Papadopol de dragul fetiței. Ce decizie a luat

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1171

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți 12 ani, s-au despărțit la începutul anului trecut și fiecare a luat-o pe drumuri diferite. Nu a fost ușor și din peisaj nu au lipsit certurile, reproșurile, tensiunile atât înainte, cât și după divorț. S-au intersectat și se vor mai intersecta toată viața căci la mijloc între ei este fetița lor, Ruxandra. De dragul ei, cei doi au învățat să facă pace.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

„Să fii partener în creșterea copilului după divorț nu este întotdeauna ușor. Dacă tu și fostul partener învățați să lăsați orgoliul la o parte și să puneți interesul copilului pe primul loc, atunci îi veți putea oferi încrederea și stabilitatea de care are nevoie în viață. Știu din proprie experiență că nu e ușor, mai ales la început, când despărțirea este proaspătă. Iar când mai apare, mult prea curând, și o relație nouă la unul dintre parteneri, panica este și mai mare. Țin minte că atunci când am auzit că fostul meu soț are deja o relație, primul gând a fost la Ruxandra (11 ani) și în niciun caz la mine”, a povestit actrița pe blogul ei. Își aduce aminte că la început, când trebuia să îi dea copilul pentru câteva zile, parcă ceva se rupea în ea. „În capul meu, vina era doar a fostului soț pentru asta, deci când venea să o ia, eram un pachet de nervi. Nu mă certam, mai ales de față cu Ruxi, însă acea energie, acea apăsare se simțea de la o poștă, iar copilul nu are nevoie de asta. Dar ușor, am învățat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieșeam, mă uitam la ce filme voiam eu, așa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase și linistite pentru mine. Atunci am realizat că trebuie să am o relație frumoasa de parteneriat cu fostul. Mă face și pe mine și pe fiica mea fericită”, a mai spus Ioana Ginghină, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920