REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ioana Ginghină și Cove s-au certat: ”Sunt mai multe lucruri care s-au adunat...”

Ioana Ginghină și Cove s-au certat: ”Sunt mai multe lucruri care s-au adunat...”

Ana Maria LIPAN 21 ianuarie 2023 | 00:00 947

Ioana Ginghină și Cove s-au certat. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere fiindcă nimeni nu se aștepta ca între ei să existe un conflict, scrie viva.ro. Nu mai este un secret faptul că în urmă cu mai mult timp, cei doi au format cu cuplu vreme de un an. Lucrurile nu au mai mers între ei și au ajuns la despărțire, însă nu prin scandal, ci de comun acord. Și-au vorbit și au rămas prieteni până în ziua de azi. Ba mai mult, actrița este angajata lui în aceste momente, astfel că pe plan profesional nu este totul roz între ei.

Ioana Ginghina si Cove s-au certat: ”Sunt mai multe lucruri care s-au adunat...”

Fără a ezita, Ioana Ginghină a povestit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță faptul că între ea și Cove s-au adunat mai multe tensiuni. Totul este legat de domeniul profesional. Frumoasa actriță a explicat că s-a ajuns la ceartă recent, din cauza unor probleme acumulate de-a lungul timpului, la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este director din anul 2019.

Ioana Ginghina si Cove s-au certat: ”Sunt mai multe lucruri care s-au adunat...”

Ioana Ginghină a surprins pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut. Totuși, cel mai probabil actrița nu dezvăluia astfel de lucruri, dacă nu participa la jocul sosurilor iuți. La una dintre întrebări a fost întrebată cu cine ar forma un cuplu în cazul în care ar fi pe o insulă cu Alexandru Papadopol și Cove. Pentru moment a ezitat, însă mai apoi a oferit un răspuns care dă de gândit!

Ioana Ginghină și Cove s-au certat

Ei bine, mulți au așteptat răspunsul Ioanei Ginghină, mai ales că ambii bărbați fac parte din trecutul ei amoros. Nu a stat pe gânduri și l-a ales chiar pe fostul ei soț, Alexandru Papadopol, însă a venit și cu o serie de argumente totodată. A specificat că îl alege pe el fiindcă îl cunoaște foarte bine, iar cu Cove este certată în aceste momente din cauza problemelor acumulate pe plan profesional.

Cu Cove sunt în „clenci' în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat', a spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și Cove au format o relație vreme de un an

Toată lumea știe faptul că Ioana Ginghină și Cove s-au iubit cu foc o perioadă de aproximativ un an. Au petrecut mult timp împreună și credeau că sunt făcuți unul pentru altul, însă apoi și-au dat seama că nu este așa. Nu s-au despărțit prin certuri și scandaluri, ci din contră au rămas prieteni, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între ei. Au continuat colaborarea pe plan profesional, însă se pare că nu totul merge foarte bine din acest punct de vedere.

Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el, a povestit Ioana Ginghină.

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Ne-am dus împreună la toate mânăstirile din Moldova. Cred ca, de fapt, amândoi căutam altceva. A fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată. A fost o înțelegere 100%. Nu ne-am certat nici la final, i-am spus omului, a înțeles. Chiar a fost ok', a dezvăluit la vremea respectivă Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a păstrat legătura cu Alexandru Papadopol

Când vine vorba despre trecutul amoros, Ioana Ginghină a avut parte de unul destul de tumultuos de-a lungul anilor. A fost căsătorită vreme de 13 ani cu Alexandru Papadopol, însă lucrurile nu au mai mers între ei și neînțelegerile erau la ordinea zilei. Au ales să meargă pe drumuri separate, însă cu toate astea încă păstrează legătură. De asemenea, și cu Cove a avut o relație bună după despărțire, iar acest lucru nu i-a afectat deloc povestea de dragoste din prezent. Frumoas actriță se iubește cu foc cu Cristi Pitulice, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea și fericirea după separarea de fostul soț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu inteleg cine e victima!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212