REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ioana Năstase, detalii despre bătaia încasată: „M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu știam dacă mai ies vie“

Ioana Năstase, detalii despre bătaia încasată: „M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu știam dacă mai ies vie“

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:00 2010

Data de 8 ianuarie şi-o va aminti mult timp de acum încolo. Vinerea trecută, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase, astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă.

Ioana și Ilie Năstase

foto: arhiva Click!

Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. Acum, Ioana se gândeşte serios la divorţ.

Începutul de an s-a lăsat cu peripeţii pentru cuplul Ioana (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani). După ce au petrecut Revelionul ca doi porumbei îndrăgostiţi, la doar câteva zile au ajuns să se bată. Dragoste cu năbădăi sau nu, de data aceasta a intervenit şi Poliţia, la solicitarea soţiei, care s-a trezit dintr-o dată luată la palme. Până acum nu s-au ştiut toate detaliile acestui episod violent, însă doamna Năstase a acceptat să vorbească despre el, după ce a reuşit să îşi mai revină din şoc.

Bruneta originară din Constanţa spune că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii lui Nasty. “Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Ioana Năstase: „Tind spre divorţ“

Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana, scrie Click!

Probleme au mai fost și după cununia civilă

Pentru că ar fi fost pasibil de puşcărie, Ioana a preferat să nu-i facă plângere acestuia, să îi îngreuneze şi mai mult viaţa. Deşi acesta nu ar fi la prima abatere. După cununia civilă din 25 aprilie 2019, Năstase a început să se comporte dictatorial. El a mai altoit-o, iar aceasta a plecat definitiv din casa din Primăverii în care locuiau împreună. Ioana a motivat atunci că simte energii proaste în vila respectivă, dar de fapt motivul a fost altul. Tot atunci, şi-au anulat şi nunta, care trebuia să aibă loc în august, acelaşi an. Tenismenul a făcut presiuni mari pentru împăcare, iar Ioana i-a pus condiţii importante pentru a continua relaţia. Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Atunci, Ilie şi-a mutat domiciliul în oraşul soţiei, vrând să îi demonstreze că face totul pentru ea. Iată că, deşi sunt de numai doi ani împreună, de la dragoste la război a fost doar un pas, iar acum ar putea să se vadă direct la tribunal, pentru divorţ.

Ilie şi fosta soţie, Brigitte

Căsnicia dintre Brigitte şi Ilie Năstase a fost una toxică. S-au înşelat reciproc, apoi s-au împăcat. S-au jignit, apoi au ajuns la bătaie în toată regula. În primăvara anului 2018, tenismenul şi controversata timişoreancă au făcut circ în plină stradă, în faţa unui restaurant. Ilie a bruscat-o, a tras-o de păr şi a lovit-o, deşi lumea se oprise în loc, admirând spectacolul. Un astfel de episod a mai avut loc şi în aeroport, şi probabil s-au repetat şi acasă scenele. La finalul anului 2018 Brigitte şi Ilie au ajuns să divorţeze. Desele conflicte şi infidelităţi au degradat căsnicia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te trezesti intro PLOAIE DE SULI SA CADA POTOP PESTE TINE!! Kakamash in PASARIKA LU SHOSHOAKA!
3
0
Ai sarit din puli in palme direct. Palme sho pula moarta asta ai cautat. Urmatoarea boarfa se pregateste!
2
0
Acum vin palme, alta data veneau pwli din toate partile, la ce orgii facea cumatra
4
0
da bai ciocoflenderilor eu i-am dat mesaje.Dar Nasty e baiat pe vechi ,a fezandat bagaboanta.Eu ca un barbat adevarat sunt dator sa incerc,dar parasuta tot parasuta.
6
0
Domnul analfabet Ilie Nastase este singurul tigan de pe planeta ajuns general. Si stoarfa asta care se pretinde batuta stia la ce se inhama si ca nota de plata o sa vina
8
1
degeaba bati cateaua in casa daca nu-i dai si un sut in fund cand o dai afara pe usa
10
0
Tiganu e tigan si-n ziua de paste !
8
0
vad ca numai la mosi te bagi,si nu oricare .nu va mai saturati de posete si pantofi ...vrei lux si sa fii si respectata ,du te la scoala fato,fa ceva pe carca ta ,altfel ,stai sa te bata mosarii .nu te mai plange atat prin media ...nimeni nu te respecta ,daca esti o foame care umbla dupa capatuiala ,indiferent de ce si cum..asa ca ,lasa ne ..
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102