REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

IOANA petrece Paștele cu Ilie Năstase, chiar dacă sunt în divorț

IOANA petrece Paștele cu Ilie Năstase, chiar dacă sunt în divorț

Replica API 18 aprilie 2021 | 21:10 2132

Ioana Simion și Ilie Năstase au hotărât să divorțeze, însă Paștele îl vor face împreună. Bruneta a explicat și motivele pentru care va petrece Învierea Domnului alături de fostul sportiv, cu care, în prezent, ar avea o relație corectă, bazată pe respect reciproc.

Ioana Simion a declarat că nu ia în calcul să-l lase singur pe Ilie Năstase de Paște, deoarece l-a iertat, iar trecutul a fost dat uitării. Chiar și în aceste condiții, bruneta exclude o împăcare cu cel poreclit “Nasty”. Este mai decisă ca niciodată să devină femeie liberă și să-și continue viața, chiar dacă ex-sportivul și-a recunoscut greșelile.

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, scrie click.ro, citat de Cancan.

Ioana Simion divorțează nu Ilie Năstase. “Dacă îmi lasă numele lui, eu îl păstrez”

Întrebată dacă va păstra numele de Năstase după divorț, Ioana a precizat că acest lucru nu reprezintă o țintă pentru ea, însă dacă Ilie i-l va oferi, îl va păstra cu plăcere.

“Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a mai adăugat bruneta.

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai masa de Paste nu trebuie sa o plateasca mosarul .....
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369