REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ioana Petric, prima reacție după ce s-a spus că a plecat de la „Cronica Cârcotașilor” pentru că nu a fost plătită

Ioana Petric, prima reacție după ce s-a spus că a plecat de la „Cronica Cârcotașilor” pentru că nu a fost plătită

A.F. 9 mai 2023 | 00:00 1101

După 15 ani, Ioana Petric și-a dat demisia de la „Cronica Cârcotașilor”, apoi au apărut zvonuri că a plecat de la Prima TV pentru că nu ar fi fost plătită. Fosta colega a lui Șerban Huidu a reacționat în urma acestor speculații.

Ioana Petric, prima reactie dupa ce s-a spus ca a plecat de la „Cronica Carcotasilor” pentru ca nu a fost platita

Ioana Petric, în vârstă de 32 de ani, anunța la începutul lunii martie că pleacă de la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, după 15 ani de când a intrat în proiect. Emisiunea a continuat într-o nouă formulă și un nou sezon a început să fie difuzat din 15 martie.

Acum, la câteva luni de la plecarea sa de la Prima TV, au apărut zvonuri potrivit cărora prezentatoarea nu și-ar fi primit salariul, acesta fiind motivul pentru care ea ar fi ales să își dea demisia. După ce a auzit aceste speculații, Ioana Petric a negat și a spus că a fost o despărțire pe cale amiabilă.

„Eu am întrerupt colaborarea cu Prima și Cronica Cârcotașilor de câteva luni, ne-am despărțit în termeni amiabili, fără ca ei să aibă vreo datorie de natură financiară față de mine. Și chiar cred că lumea ar trebui să caute senzaționalul în ce se întâmplă pe sticlă, nu în spate și să se bucure de show în continuare”, a declarat fosta prezentatoare de la „Cronica Cârcotașilor” scrie cancan.ro.

Ioana Petric, prima reactie dupa ce s-a spus ca a plecat de la „Cronica Carcotasilor” pentru ca nu a fost platitaIoana Petric

Ce spunea Ioana Petric despre demisia de la Prima TV

„Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă. Prin urmare, această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă”, a scris Ioana pe rețelele sociale.

Și a continuat: „Cred că, în viață, e important să îți accepți propriul adevăr și, chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine.

Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor!”

Ioana Petric, prima reactie dupa ce s-a spus ca a plecat de la „Cronica Carcotasilor” pentru ca nu a fost platita

Ioana Petric a fost „bebelușă” la „Cronica Cârcotașilor” înainte de a fi prezentatoare

Șerban Huidu este primul „cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea de satiră. Evenimente dramatice, ale căror protagonist a fost Șerban Huidu, au ținut primele pagini ale publicațiilor din România.

În emisiunea de la Prima TV, au apărut „bebelușele”. Delia Florea era bebelușa brunetă, iar Oana Ioniță era bebelușa blondă. Acestora li s-au alăturat pe parcurs alte dansatoare, printre care și Ioana Petric. Încă din prima ediție a emisiunii Șerban Huidu a lansat replica: „Bebelușelor, dans!”.

De-a lungul timpului au apărut mai multe speculații potrivit cărora între Șerban Huidu și Ioana Petric ar fi existat mai mult decât o relație profesională, mai ales că Ioana Petric a fost provomată în rolul de coprezentator. La un moment dat au apărut imagini cu cei doi la un restaurant, iar mulți au crezut din nou că se întâmplă ceva între ei. Șerban Huidu și Ioana Petric au negat că între ei ar exista o poveste de dragoste, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468