REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ioana și Ilie Năstase au făcut Paștele împreună, cu toate că au spus că vor divorța

Ioana și Ilie Năstase au făcut Paștele împreună, cu toate că au spus că vor divorța

Replica API 4 mai 2021 | 23:17 1468

Ioana și Ilie Năstase s-au ținut de cuvânt. Cei doi au făcut Paștele împreună, cu toate că au spus că vor divorța. Chiar fostul tenismen a postat imaginile pe contul său de Facebook, însoțite de urări de bine pentru cei din mediul online. Bruneta și Ilie Năstase apar zâmbind, ca un cuplu, de parcă ideea de despărțire ar fi dispărut.

Deja toată lumea știe că Ioana Simion și Ilie Năstase au luat decizia de a divorța, după episodul violent care a avut loc la începutul acestui an. La jumătatea lunii aprilie, bruneta declara că va petrece Paștele alături de fostul tenismen și dacă vă imaginați că nu se va ține de cuvânt, ei bine, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic. Ioana și Ilie Năstase au făcut sărbătorile împreună.

Ioana și Ilie Năstase au făcut Paștele împreună, cu toate că au spus că vor divorța

Mai mult decât atât, de această dată, chiar fostul tenismen a fost cel care a postat imaginile pe contul său de Facebook. Cu toate că au spus că vor divorța, cei doi apar ca și un cuplu, fericiți și zâmbitori, de parcă ar mai fi dat încă o șansă mariajului lor. De asemenea, în urmă cu puțin timp, o altă fotografie cu cei doi a apărut pe rețelele de socializare, semn că petrec și această zi tot împreună, alături de cei dragi.

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.

Momentan, nu știm dacă cei doi s-au împăcat sau nu sau dacă se gândesc să-și mai dea încă o șansă. Chiar și așa, Ioana și Ilie Năstase sunt tare frumoși împreună, iar fanii au reacționat imediat la postările din mediul online, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt pe interes
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369